Neti Sandu s-a bucurat de o vacanță cu familia. Astrologul de la PRO TV a plecat în Franța, la Paris, iar din imaginile publicate pe Instagram vedem că radiază de fericire. Îi place mult locul, dar și compania. Neti Sandu se află în vacanță cu familia ei, iar pe rețelele sociale a publicat o poză frumoasă alături de celebra ei nepoată, Alice Kapelovies (32), una dintre fiicele surorii sale, Mari Kapelovies.

Alice este vedeta familiei din punct de vedere sportiv, pentru că este o importantă jucătoare de volei, componentă a lotului național. În prezent, Alice este căpitan la CSO Voluntari. Pe lângă Alice, Neti mai are o nepoată, tot de soră, pe nume Andreea, care are doi copii. Astfel, Neti se bucură și de doi strănepoți, Alexia și Darius. Și, pentru că talentul rămâne în familie, și strănepoata este o jucătoare de volei cu viitor strălucit, mai ales că până la 19 ani a strâns o mulțime de superlative. Alexia Căruțașu este cea mai bună voleibalistă a României în ultimele două sezoane, iar acum evoluează în Turcia. Voleibalista de 19 ani a semnat cu Vakifbank Istanbul, cel mai de succes club de volei feminin din lume.

Cum arată familia lui Neti Sandu

Puțini știu că tatăl lui Alice, Sandu Kapelovies, este un cunoscut antrenor de volei din România. În martie 2018 el a fost însă exclus din voleiul românesc, pentru că l-a înfruntat pe președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan, scrie gsp.ro. Între timp, „Libertatea pentru femei” a primit confirmarea că Sandu Kapelovies a fost reprimit și în prezent este Președintele Clubului Sportiv Spike București.

neti-sandu-instagram-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Neti Sandu, nefericiri în dragoste

În 2013, într-un interviu cu Andreea Esca, la Europa FM, Neti Sandu a făcut mărturisiri emoționante despre trecutul ei amoros. M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație, a dezvăluit Neti Sandu. Ea a povestit și cât de importante sunt, în viața ei, sora și nepoatele.

„Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, declara Neti.

Citește și: Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: ”Asta era toată drama”. Cu mama ei nu s-a înțeles deloc

Citește și: De ce a mers Neti Sandu la terapie, timp de 5 ani. Nimeni nu știa asta despre vedeta Pro TV