Au trecut ani buni de la divorțul de Cristi Borcea, dar și de când Alina Vidican s-a afișat la brațul unui bărbat.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a trecut peste dezamăgirea mariajului eșuat și acum radiază de fericire la brațul unui bărbat fermecător. Blonda a făcut publice noi imagini, alăuturi de iubitul ei, iar aceasta arată spectaculos.

Recent, Alina Vidican a surprins pe toată lumea, când la o prezentare a celebrei companii Ferrari de la Miami, s-a prezentat la brațul unui domn misterios. Ulterior, gesturile tandre, sărutările fierbinți și îmbrățișările au confirmat că între cei doi este o relație de iubire.

Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au atras imediat toate privirile. Ea și-a făcut apariția într-o salopetă albă cu o pălărie pe cap și un șal într-o nuanță de albastru, la care a asortat o poșetă a unui brand celebru, în timp ce iubitul ei a purtat o pereche de pantaloni albi, o cămașă foarte lejeră tot într-o nuanță de albastru, ochelari de soare și o pălărie, pentru a fi în ton cu iubita lui.

alina_vidican_19908000SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nu știm, deocamdată, cine este domnul și cu ce se ocupă, dar cert este că situația financiară a lui este una foarte bună. În plus, dacă ne amintim bine, nu este prima dată când Alina Vidican se afișează cu acest domn. În urmă cu o lună, cei doi au apărut împreună pentru prima dată, într-o fotografie postată de mama Alinei, dar nu se știa care este, de fapt, legătura dintre fosta doamnă Borcea și bărbatul misterios.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în urmă cu cinci ani, dar au rămas, altfel, în relații bune de dragul celor doi copii pe care-i au împreună Alexandru de 9 ani și Gloria de 6 ani.