În iulie 2020 Anca Țurcașiu anunța divorțul de Cristian Georgescu, iar în septembrie apăreau deja primele poze cu medicul stomatolog în compania unei alte femei. Cei doi au fost surprinși de paparazzi, la mall. Ulterior, cu trecerea timpului, doamna respectivă a început să apară și pe pagina de Instagram a lui Cristian Georgescu, iar săptămâna trecută a fost prezentă la cununia fiului pe care iubitul ei îl are cu artista Anca Țurcașiu.

Toată lumea a zâmbit, a fost fericită, s-au făcut poze și urări, așa cum e firesc la cununia unor tineri. Cristian Georgescu și iubita lui s-au fotografiat cu tinerii însurăței, iar medicul a lăsat și un mesaj în dreptul pozelor pe care le-a pus pe Instagram. „O 9 etapă în istoria Georgeștilor & Co. Așteptăm nepoți, sau… Casă de piatră și să le fie cu noroc”, a scris fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Cei doi par foarte fericiți împreună, iar domnul doctor este tot numai un zâmbet în compania noii sale partenere.

Iubita lui, o blondă frumoasă, cu părul creț, pare foarte pasionată de modă, din câte se vede în imagini. La cununie și-a pus o floare în păr, care se potrivea cu florile din imprimeul rochiei.

Citește și: Adevăratul motiv care a dus la divorţul Ancăi Ţurcaşiu de Cristian Georgescu. Nașul lor a făcut dezvăluiri neașteptate

anca-turcasiu-fiu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Anca Țurcașiu, mesaj emoționant la cununia fiului

Pe 29 aprilie, Radu (22 de ani), fiul Ancăi Țurcașiu și al lui Cristian Georgescu, a făcut cununia civilă cu partenera sa, o tânără pe nume Andreea. Evenimentul a avut loc la primaria Sectorului 6, din Drumul Sării, iar Anca Țurcașiu a anunțat, pe Facebook, cât e de fericită.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi!Vă iubesc enorm„, a scris Anca Țurcașiu, în mesajul postat pe Instagram. 

Cum a anunțat Anca Țurcașiu divorțul

După 22 de ani de căsnicie, Anca Ţurcaşiu a anunţat pe Facebook, în iulie 2020, că divorţează de medicul stomatolog Cristian Georgescu, cu care are un băiat. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, scria vedeta, la vremea aceea, cu multă durere.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a pozat în costum de baie în Republica Dominicană. Fanii au reacționat imediat

Citește și: Anca Țurcașiu a divorțat. Mesajul dureros al artistei: ”Merg mai departe…”