Divorţul din 2016 nu a schimbat cu nimic relaţia pe care Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu o au ca părinți. Se înțeleg bine, își împart timpul cu copiii, iar aceștia au îndrăgit-o, din prima, și pe actuala soție a lui Bogdan Ionescu, Sheila Giafer. Sunt o mare familie în care, cu șase luni în urmă, a mai venit un bebeluș, o fetiță. Este vorba despre micuța Annelise, fetița lui Bogdan Ionescu și a Sheilei Giafer. frumoasa turcoaică cu care fostul soț al Elenei Băsescu s-a însurat în octombrie 2020.

Ce femeie frumoasă e fosta soacră a Elenei Băsescu!

Recent, Bogdan Ionescu, alias Syda, care s-a ales cu această poreclă de la mama lui, Sidonia, a publicat pe Instagram o poză rară, cu femeia care i-a dat viață. Doamna Sidonia apare lângă nora ei, Sheila, și este extrem de zâmbitoare, relaxată și, trebuie să recunoaștem, foarte frumoasă. Coafată, machiată, îmbrăcată cu o rochiță pupurie, scurtă, mama lui Bogdan Ionescu arată de milioane la 66 de ani. Nici nu ai zice că e bunică. Sidonia Ionescu, fosta cuscră a soților Maria și Traian Băsescu, are doi nepoței din partea Elenei Băsescu și o nepoțică de la actuala noră, cu care pare că se înțelege de minune.

bogdan-ionescu-sheila-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Sheila Giafer (născută în dată de 29 mai 1986) este iubita lui Bogdan Ionescu din 2019. Sheila Giafer este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare. Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a unei companii de consultanță imobiliară, iar în 2012 a fost numită director comercial al al unui important proiect imobiliar din Capitală.

Bogdan Ionescu mai are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și Sheila Giafer s-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor, Annelise, pe care au botezat-o luna trecută.

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie. Syda și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție

Citește și: Elena Băsescu, imagini superbe din vacanța cu cei trei copii. I-a plimbat cu mocănița și i-a dus la mănăstiri