Vestea că Daniela Crudu este însărcinată în trei luni a luat prin surprindere pe toată lumea. Recent, vedeta a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în primul trimestru de sarcină. Aceasta a mărturisit că a avut stăro de greață și vărsături, care, în unele zile, nici nu au lăsat-o să iasă din casă.

„Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu, cred că majoritatea graviduțelor au avut în primul trimestru. Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală, nici nu prea am putut să ies din casă, nu am făcut mai nimic pentru că mi-a fost rău.(…)”, a declarat Daniela Crudu, pentru spynews.ro.

Convinsă că va avea un băiețel!

„Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și, de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu!

Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine.

M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta”, a ma spus vedeta, care, de o vreme, trăiește cu un român în Suedia.

Chiar dacă sarcina e la început, Daniela Crudu știe deja cum va fi ca mămică. ”O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă, și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie!”, a mai spus Daniela Crudu, pentru sursa menționată.

Fosta asistentă TV a declarat într-o emisiune TV că este într-o relație de un an cu tatăl copilului ei și a dezvăluit că l-a cunoscut la o zi de naștere. Totuși, nu a dorit să dea prea multe detalii despre iubitul ei, pentru că acesta nu este o persoană publică și nu își dorește să fie cunoscut.

A spus însă că e un om de afaceri din România, un bărbat discret și care o susține în tot ceea ce face, indiferent de ce este vorba.

”Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.

Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, mai spune Daniela Crudu.

Va continua să pozeze provocator și cu burtică!

Chiar dacă va deveni mamă în primăvara anului viitor, Daniela nu are în plan să-și schimbe radical viața. În continuare, bruneta câștigă bani frumoși din activitatea ei de pe OnlyFans și nu are de gând să se oprească.

ÎDaniela Crudu a mărturisit pentru Fanatik că, o perioadă cel puțin, va continua să producă conținut pe rețelele de socializare pentru adulți. ”Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate”, a explicat vedeta.

De altfel, așa cum recunoștea cu puțin timp în urmă, postările ei de pe OnlyFans îi aduc sume consistente în conturi, câștigurile ei fiind mai mari din activitatea pe care o are în Suedia decât cele pe care le avea pe când lucra în televiziunea din România.

Bianca Drăgușanu vrea să-i nășească bebelușul Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu, una dintre vechile prietene ale brunetei, nu era la curent cu această noutate și a fost de-a dreptul surprinsă în momentul în care a aflat.

Totuși, blondina s-a arătat a fi foarte fericită pentru Cruduța, exprimându-și deja dorința de a fi nașa de botez a bebelușului care urmează să vină pe lume.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred! Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil! Doamne ajută, o să-i scriu!

Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea! Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine!

Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (n.r. râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

Nea Mărin nu vrea să fie naș!

Pe de altă parte, Nea Mărin, care i-a fost coleg în mai multe producții TV, spune că nu ar vrea ca el să fie nașul, nominalizând-o pe Bianca Drăgușanu ca cel mai bun candidat pentru acest rol.

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești.

Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta. (…)

Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a declarat Nea Mărin pentru Ego.

Vezi și Daniela Crudu este însărcinată! Cine este cel care o face mămică și când va naște vedeta

Citește și:

Corina Chiriac a împlinit 73 de ani în ziua de Sfântul Dumitru. Miracolul trăit la vârsta de 33 de ani, care a făcut-o să creadă în Dumnezeu: „De atunci, nimic nu mă mai poate clinti”

Horia Moculescu, internat în spital! „Cu anul nașterii mă confrunt”