Asumată, aceasta știe clar ce își dorește de la un bărbat, dar mai ales ce nu își dorește. Și o spune răspicat, fără false pudori.

După un șir lung de împăcări și despărțiri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au separat din nou, de această dată fără cale de împăcare.

Departe de a fi dezamăgită de viață, de bărbați, Bianca Drăgușanu a vorbit despre partenerul ideal, pe care încă îl caută.

Având în vedere faptul că are o afacere profitabilă cu rochii de mireasă și nu numai, dar și diverse colaborări cu branduri și contracte de imagine, blondina are nu doar din ce trăi, dar își permite un anumit stil de viață. La care nu ar renunța nici în ruptul capului. Mai mult, cu ajutorul bărbatului de lângă ea, ar vrea chiar să-l upgradeze.

Astfel, vedeta, mamă a unei fetițe, vrea cu orice preț ca bărbatul de lângă ea să fie potent financiar pentru a-i îndeplini toate poftele. Nu ar accepta ca viitorul ei iubit să fie mai prejos decât ea din acest punct de vedere sau să nu fie inteligent și capabil să evolueze.

”Mi se pare perfect normal ca tu să investești totul în mine. Ce este cel mai important: timpul. Nu pot să iubesc un bărbat mai puțin potent financiar decât mine. Eu sunt obișnuită să trăiesc la un anumit nivel, mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu o mașină ieftină. E superficial, știu. Dacă el, la 40 de ani, nu are nimic construit înseamnă că nu are nimic în cap.

Scrisul corect gramatical mă înnebunește. Dacă îmi scrii fără virgulă și fără cratimă… ai block peste tot”, a mărturisit Bianca în cadrul emisiunii ”În oglindă”.

Bianca: ”Un bărbat care ridică mâna la tine… o va face mereu”

A avut două căsnicii eșuate, însă crede cu tărie că își va întâlni sulfetul-pereche, alături de care să îmbătrânească. Bianca Drăgușanu a învățat lecții importante din relațiile trecute și are un singur regret. Faptul că le-a iertat mult prea multe lucruri foștilor ei parteneri.

”Un bărbat care îți devine infidel o dată și l-ai iertat, cred că va fi infidel mereu. Un bărbat care ridică mâna la tine și l-ai iertat, o va face mereu. Un bărbat care promite lucruri și nu se ține de ele, va repeta acest lucru.

Am învățat că oamenii nu se schimbă, doar se adaptează unor situații și pot fi mai buni doar ca să obțină ceva.

Am învățat că există oameni perseverenți, că pot trece peste cadavre și pot face ravagii fără să țină cont că pot distruge suflete care nu le oferă decât iubire.

Eu regret că am fost naivă și am iertat. Am crezut că oamenii se pot schimba. Fundamental, oamenii nu se pot schimba. Își schimbă doar comportamentul și adoptă alte strategii până obțin ce vor”, a mai spus vedeta.

Vezi și Bianca Drăgușanu, despre apariția la emisiunea ”Din dragoste”: ”Nu-mi permiteam din punct de vedere financiar la vremea aia nimic, nici telefon nu aveam”

Citește și:

Ilinca Vandici a fost înlocuită la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine va prezenta emisiunea?

Leonard Doroftei, despre calvarul trăit în România: „Trebuie să fii șacal ca să răzbești. Eram considerat cerșetor”. Unde s-a mutat și din ce trăiește acum