Are o fiică superbă şi e tare de mândru de ea. Cornel Ilie a trăit, ieri, alături de fiica lui, un nou început. “Şi a venit şi ziua asta. Zara începe şcoala. Cât eu nu ştiam cum să-mi ascund lacrimile, ea nu ştia cum să îşi arate bucuria mai tare, entuziasmul că îşi va hrăni curiozitatea fantastică cu ce va începe să trăiască odată cu experienţa asta.

Azi, că tot este Sf. Corneliu, mă rog la miracolul ca şcoala de azi să o înveţe mai mult decât pe mine, iar Zarei să-i placă la cursuri mai mult decât mi-a plăcut mie”, a scris cu încredere și emoție Cornel Ilie pe Instagram, unde a postat și două fotografii cu superba sa fetiță.

tot-cu-zaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cornel a divorțat după 5 ani de mariaj și 2 copii: „Există dragoste după iubire”

În urmă cu un an, chiar în septembrie 2020, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, anunța că el și partenera lui de viață, Eliza, au ales să meargă pe drumuri separate.

Artistul a mai „testat” conturile sale personale de socializare cu câteva mesaje „subliminale”, care anunțau, oarecum, ceea ce va veni, chiar de dinainte de a publica textul oficial prin care și-a anunțat divorțul.

„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi”, scria cântărețul atunci pe Instagram. Iată că, în cele din urmă, cei doi parteneri chiar nu au mai dormit împreună.

Deși au divorțat, Cornel a explicat că el și soția lui vor rămâne în continuare în relații bune și că își vor crește copiii cu același devotament ca și până acum. Decizia a fost luată de comun acord, într-un mod amical, reprezentat și de imaginea pe care cei doi au ales să o publice odată cu anunțul: ei doi dând mâna prietenește.

Cum a anunțat divorțul

„Din „Poveste” a rămas „O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul „divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a fost mesajul artistului.

În 2019, Cornel Ilie a devenit tătic pentru a doua oară

În 26 iulie 2019, Cornel Ilie de la Vunk trăia din nou emoțiile întâlnirii cu bebelușul său, un băiețel care a primit numele Cezar. Solistul și soția lui mai au o fetiță care se numește Zara. El și Eliza Ilie erau căsătoriți de cinci ani, Cornel îndrăgostindu-se de ea la prima vedere.

Vezi și Cornel Ilie, primele mărturisiri despre divorțul de mama copiilor: ”Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc”

Citește și:

Cât de bine seamănă Lavinia Pîrva cu mama ei! ”Mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică”

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Valentin Uritescu. Fiul marelui actor a rupt tăcerea