Celebra prezentatoare TV de la Pro TV s-a căsătorit în  aprilie 2000, cu omul de afaceri francez, Alexandre,  cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia.

Alexia 8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fiica Andreei Esca s-a transformat într-o adolescentă superbă

Aceasta a împlinit anul acesta 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă care atrage toate privirile și face furori cu imaginile ei pe Instagram, unde este urmărită de mii de fani.  Alexia a moștenit frumusețea mamei ei și ar putea să aibă succes pe linie într-o carieră de model, întrucât o ajută și fizicul, dar și atitudinea cu care pozează în fața aparatului de fotografiat. Tânăra se pare că deja trăiește fiorii primei iubiri, postând mai multe imagini cu iubitul ei.

Everything. @goldenboymario ❤️️

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on

Astăzi este zi mare în familia Andreei Esca, fiind ziua de naștere a băiatului lor. Alexia nu a ratat ocazia și să-i facă o urare frățiorului ei, pe contul ei de Instagram, unde a postat și o imagine de când erau ei mici cu mesajul: „Astăzi este doar despre tine! Te iubesc cel mai mult leul meu, fratele meu mai mic, iubitor și cald ! La mulți ani frățiorule!”.

Citește și: