Pe contul său de socializare, prezentatoarea Antena 1, Andreea Berecleanu, a postat o fotografie cu fiica sa, Eva, care a cucerit internetul. Aceasta a moștenit frumusețea mamei sale, fiind o tânără de extraordinar de frumoasă. Fanii vedetei s-au întrecut în complimente și au fost emoționați de mesajul vedetei Antena 1.

Andreea BerecleanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„A trecut ca o boare. Mi-a lăsat parfumul ei și a plecat înapoi să învețe. Scurta vacanță s-a încheiat. E atât de înaltă, a făcut deja 18 ani, pare deja că știe multe, de multe ori îmi dă ea sfaturi, dar tot mi se pare că e fragilă. Așa suntem noi, părinții. Mereu ne punem întrebări și ca să nu îi agasam, ne dăm și răspunsurile”, a scris Andrea Berecleanu la imaginea cu fiica ei.

Eva, fiica Andreei Berecleanu, a  împlinit 18 ani

Internauții s-au întrecut în complimente la adresa fiicei celebrei prezentatoare de televiziune. „Superbă, are cu cine semăna! Așa mamă, așa fiică”, „Minunată, rafinată, gingașă ca mama ei”, „Frumoasă fată aveți!”, „Câtă delicatețe!”, „Ce domnișoară frumoasă și senzuală!”, „E minunată!”, „Sunteși atât de frumoase și stilate, amândouă!”, au fost  doar câteva dintre mesajele internauților.

Imaginea cu frumoasa Eva, care a împlinit pe 20 septembrie 18 ani,  a făcut furori pe internet. A stâns în doar câteva ore 20.000 de like-uri, sute de comentarii și zeci de share-uri, internauții fiind impresionați de frumusețea tinerei.

 

Andreea Berecleanu, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.