Andreea Marin a vrut să împărtășească vestea cu fanii ei de pe Instagram, unde a mărturisit că este foarte mândră de Violeta, pentru realizarea ei.

34202976_2126291494065106_6357516870504939520_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

Violeta ar putea să ajungă în SUA

„Nu știam cât e de greu pentru un părinte să trăiască emoțiile copilului său și să stea deoparte, știind că e rândul lui să se descurce fără sprijinul mamei. Cu puțin timp în urmă, când fetiță mea s-a întors acasă și mi-a spus că s-a calificat la faza globală a World Scholar’s Cup, credeam că e o glumă sau o neînțelegere… S-a pregătit singură, alături de colegii săi, nu părea decât o activitate opțională, așa că surpriza a fost cu atât mai mare. Astăzi, competiția de cultură generală are loc la Barcelona, o săptămână de provocări, examene, dar și momente vesele, frumoase, mii de copii energici, curioși și isteți veniți din toate colțurile lumii și un spirit extraordinar al competiției, a cărei finală va avea loc în SUA, la Universitatea Yale. Când am pășit pe scările clădirii unde aveau loc astăzi testele de cultură generală și concursul de dezbatere în engleză între echipe din țări diferite, mi-a bătut inima cu putere, așa cum nu a mai făcut-o: primele sale examene cu adevărat serioase, iar eu nu puteam decât… să aștept. Mi-a revenit zâmbetul doar după ce am văzut-o ieșind cu lumina pe chip și mi-a mărturisit unul dintre subiectele tezei scrise: „Cum credeți că ar fi decurs povestea lui Romeo și a Julietei dacă ar fi avut la îndemână uneltele moderne și posibilitatea comunicării în spațiul virtual?” Argumentele și optimismul poveștii, așa cum a fost văzută de fetița mea, au fost savuroase, așa că mi-a topit emoțiile. Până mâine, când echipa României e pregătită pentru orice provocare, fie că e vorba de științe, arte, literatură universală sau… dans. Își vor reprezenta țara în straie populare, dansând Ciuleandra. Mulțumesc din suflet profesorilor lor minunați! Cu emoție, ținem pumnii strânși!”.

“Ce frumos! Felicitări fiicei și mămicii pentru inspirația pe care i-ați dat-o și pentru că sunteți un exemplu minunat pentru ea!”, “Emoționant! Să fie un început cu bucurii și fiți pregătită că veți mai trăi aceste sentimente mult timp. Copiii noștri sunt minunați!”, “Felicitări!!! Cu așa mămică drept model era de așteptat că fetița să fie o „minune”. Mult succes în continuare!”, “Așchia nu sare niciodată departe de trunchi, dragă Andreea!”, și “Felicitări pentry fetița ta, este inteligentă că tine”, au fost imediat câteva dintre reacțiile faniilor.

Ana Violeta Bănică este fiica Andreei cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost căsătoriți din 2006 până în 2013 și au divorțat când Violeta avea 5 ani.

Citește și: