Până nu demult unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, Vladimir, câștigătorul concursului Exatlon de la Kanal D, s-a transformat într-un tătic perfect. Acesta este foarte implicat în creșterea fetiței lui, Zora, pe care o are cu frumoasa Alice Cavaleru. Micuța este extrem de adorabilă și e frumoasă, iar acesta punctează pe contul lui de Facebook fiecare moment important din viața fetiței lui, cum ar fi primul film văzut împreună cu ea sau primul pas făcut de micuță. Fotografiile pe care le postează cu Zora și Alice fac mereu deliciul fanilor, fiind vizibil că cei doi se iubesc foarte mult.

Ce familie superbă are Vladimir Drăghia! Fetița lui, Zora, este adorabilă!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vladimir recunoaște că este topit după Zora și când este nevoit să plece de acasă, se întoarce cât de repede poate pentru a-și mai prinde fetița treaza.

::placeholdeR–>

„Motivul pentru care e posibil să mă vedeți pe Calea Victoriei, în drum spre casă, seara, grăbit. Mă grăbesc s-o prind trează; sau dormind”, a scris Vladimir la o poză adorabilă cu Zora.

„Mușețico, lumea e formată din ochi, gură și câteva (preconcepute) idei. Noi vom dansa zâmbind, cu ochii închiși, până la capătul ei”, mai spune vedeta TV, într-o altă postare.

Citește și: Prințul Charles a dezvăluit, din greșeală, sexul copilului prințului Harry. Gafa uriașă cu care a încălcat grav protocolul regal

 Vladimir și Alice au devenit părinți în iulie, anul trecut

Alice Cavaleru, mama fiicei lui Vladimir  este originara din Bacău si a studiat design vestimentar la UNArte (Universitatea Nationala de Arte).  Cei doi formează un cuplu exemplar și par să se completeze perfect. Din  luna iulie, anul trecut, ei au devenit părinții acestei fetițe superbe, pe numele complet Alaia Zora Drăghia.

Vladimir Drăghia a devenit celebru după ce a jucat în mai multe seriale, precum „Narcisa sălbatică”,  iar notorietatea lui a crescut și mai mult după ce a apărut în reality-show-ul „Burlacul”. Înainte de a deveni actor a fost înotător de performanţă şi o perioadă a făcut parte chiar din lotul olimpic. A fost în lotul olimpic şapte ani şi a facut înot de performanţă 12 ani.

El era  unul dintre Don Juanii din lumea mondenă și unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz, însă acesta a decis să se așeze al casa lui.  Actorul și-a ținut secretă relația cu Alice până anul acesta, când a început să-și facă apariția la evenimente mondene, alături de ea.

În vară, Drăghia și iubita lui, Alice s-au căsătorit religios, într-o ceremonie romantică la malul.

Citește și: