Horia și iubita lui, Alice Dumitrescu,  formează un cuplu din 2006 și au trei fete și un băiețel adoptat. Ei par foarte fericiți, alături de micuța Mina, în vârstă de 5 ani, și de  Andreea și de Maria, pe care Alice le are dintr-o relație anterioară, însă  Horia le consideră fiicele lui și nu face nicio diferență între ele, iar acestea par și ele topite după artist.

Brenciu si MinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mai mult,  cei doi mai un băiețel pe care l-au adoptat, pe nume Toma, care s-a integrat perfect în familie. Horia postează destul de des pe conturile lui de facebook imagini cu copiii lui, surprinși în diferite ipostaze, iar acestea sunt superbe, fanii fiind topiți după el.

„Un tablou pictat cu fericire!! Debordați de voie bună….straluciți!”, „se spune că acei copii care sunt adoptați și sunt extrem de iubiți și la randul lor își iubesc extrem părinții…tind să semene cu părinții adoptivi”, „Ai o familie foarte frumoasă” sau „Minunați! „Tipul” mic e de-acolo…”, sunt câteva ddintre comentariile fanilor la pozele cu Brenciu și familia lui.

Horia Brenciu, un tată tolerant

 

Brenciu a declarat  într-un interviu pentru Libertatea pentru femei că este un tată tolerant, dar are „o pușcă cu alice”, făcând referire la iubita lui. De altfel, cântărețul petrece foarte mult timp alături de fiicele sale.

„Dimineata, la 7.00, îmi beau cafeaua în grădină, numărând gutuile din pom. Apoi, urmează o înșiruire de evenimente, la foc continuu: Mina, grădiniță, studio, repetiție, revenit acasă, povestirile Mariei de la școală, întrebările Andreei despre viață, ultimele întâmplări ale printeșei Sofia, relatate de Mina și ziua e gata! Ah, uitasem… Undeva, pe parcursul zilei, beneficiez și de două îmbrățisări din partea soției… Sunt norocos sau ce?!”, a mai spus artistul.

Citește și: