Vladimir Drăghia și-a adjudecat așadar marele premiu în valoare de 100.000 de euro și a promis că va dona jumătate din bani pentru MagiCAMP, dar va plăti și pentru nunta adversarului lui.

Însă, de departe cea mai bucuroasă că Vladimir se întoarce acasă, este iubita acestuia, Alice Cavaleru, mama copilului lui. Tânăra a scris pe contul ei de Instagram că este cea mai norocoasă femeie din lume și a vorbit foarte frumos despre Vladimir.

Vladimir si Alice, cu fetita lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„A spus Vladimir că ar înota până acasă dacă am avea nevoie de el și da, ar fi un efort incredibil, dar să știți că nici să plece de lânga noi nu i-a fost mai ușor. Un mix de perseverență, altruism, forță, inteligentă, bună dispoziție, umor și poezie”, a scris Alice despre Vladimir.

Vladimir și Alice au devenit părințți în iulie, anul trecut

Alice Cavaleru, mama fiicei lui Vladimir  este originara din Bacău si a studiat design vestimentar la UNArte (Universitatea Nationala de Arte).  Cei doi formează un cuplu exemplar și par să se completeze perfect. Ei au devenit în luna iulie, anul trecut, părinții unei fetițe superbe, pe nume Alaia Zora Drăghia.

Vladimir Drăghia a devenit celebru după ce a jucat în mai multe seriale, precum „Narcisa sălbatică”,  iar notorietatea lui a crescut și mai mult după ce a apărut în reality-show-ul „Burlacul”. Înainte de a deveni actor a fost înotător de performanţă şi o perioadă a făcut parte chiar din lotul olimpic. A fost în lotul olimpic şapte ani şi a facut înot de performanţă 12 ani.

 El era  unul dintre Don Juanii din lumea mondenă și unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz, însă acesta a decis să se așeze al casa lui.  Actorul și-a ținut secretă relația cu Alice până anul acesta, când a început să-și facă apariția la evenimente mondene, alături de ea.

Citește și: