Pentru a marca acest moment, Brenciu a postat un filmuleț pe contul lui de facebook în care apare alături de partenera lui de viață, Alice,  și fetele lor, în care urează uneia dintre ele „La mulți ani„. „Astăzi e numai despre fata mea cea mare, Andreea! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Horia Brenciu.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu din 2006 și au trei fete. Pe micuța Mina, în vârstă de 5 ani, și Andreea și Maria, pe care Alice le are dintr-o relație anterioară, însă  Horia le consideră pe toate fiicele lui și nu face nicio diferență între ele.  Mai mult, acestea par și ele topite după artist,  după cum se vede în înregistrarea video. Horia și Alice mai au un băiețel pe care l-au adoptat.

 

Brenciu a declarat  într-un interviu pentru Libertatea pentru femei că este un tată tolerant, dar are „o pușcă cu alice”, făcând referire la iubita lui. De altfel, cântărețul petrece foarte mult timp alături de fiicele sale.

„Dimineata, la 7.00, îmi beau cafeaua în grădină, numărând gutuile din pom. Apoi, urmează o înșiruire de evenimente, la foc continuu: Mina, grădiniță, studio, repetiție, revenit acasă, povestirile Mariei de la școală, întrebările Andreei despre viață, ultimele întâmplări ale printeșei Sofia, relatate de Mina și ziua e gata! Ah, uitasem… Undeva, pe parcursul zilei, beneficiez și de două îmbrățisări din partea soției… Sunt norocos sau ce?!”, a mai spus artistul.

Credit foto: arhiva personală

Credit foto: Antena 1/Facebook