De profesie actriță, când a aflat ce a pățit soțul ei,  Liliana a plecat imediat la Craiova și a stat tot timpul alături de el. Cei doi au împreună o familie foarte frumoasă, având două fetiţe superbe, Natalie de 15 ani şi Catinca de 9 ani, însă îndrăgitul prezentator de la Vremea a încercat să-și țină familia cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Florin Busuioc și Liliana s-au cunoscut la facultate, unde vedeta Pro TV i-a fost profesor. Pentru că atracția dintre ei era foarte mare, Florin Busuioc a plecat din școală pentru a-și trăi povestea de iubire.

Citește și:  Florin Busuioc, adus cu elicopterul la Bucureşti. Primele imagini cu actorul înainte de a fi transferat

Florin Busuioc, alaturi de familia luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Florin Busuioc i-a fost profesor

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, spunea Florin Busuioc pentru adevărul.ro.

 

Florin Busuioc a suferit marți seara un infarct miocardic și se află în continuare internat la  Institutul „C.C. Iliescu” din Bucureşti. El a fost transferat ieri cu un elicopter Smurd de la Clinica  de Cradiologie Intervenţională din Craiova, unde a fost operat de urgență marți seara și  i s-a montat un stent la inimă.

Citește și:

Foto: Instagram/ Facebook