Chef Sorin Bontea s-a născut pe 2 martie 1970, are 52 de ani, iar în anul 1989 și-a întâlnit marea dragoste, la o petrecere. A dus-o la altar pe femeia iubită 5 ani mai tâziu, în 1994, și tot de atunci datează singura poză cu soția lui chef Sorin Bontea. O dovadă că discreția este literă de lege în familia juratului de la „Chef la cuțite”. Copiii celor doi au fost însă în centrul atenției, încă de când tatăl lor lucra la televiziunea concurentă, la „Masterchef”. Miruna și Iulian erau însă micuți la vremea aceea, iar tatăl lor povestea, în interviuri, ce își doresc să devină atunci când vor crește.

“Iulian vrea sa lucreze intr-o companie de jocuri video sau sa se faca pilot de curse. Miruna isi doreste sa ajunga doctor veterinar, pentru ca ii plac foarte mult animalele, in special caii. Uneori mai vrea sa fie si balerina sau cantareata. Ii voi incuraja sa faca ceea ce le place, sa isi transforme pasiunile in meserie, asta e cel mai important dupa parerea mea“, declara Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

sorin-bontea-si-copiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiul lui chef Sorin Bontea este campion național de anduranță în „Logan Cup”

Și iată că visele se împlinesc, mai ales dacă sunt susținute de muncă și de pasiune. La 24 de ani, Iulian nu numai că a devenit pilot, dar este și campion național în Campionatul Național de Anduranță (Romanian Endurance Series – RES), în „Logan Cup”. În toamna anului trecut, chef Sorin Bontea a făcut anunțul pe rețelele sociale. ”Weekend-ul trecut Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!”, a scris chef Sorin Bontea, pe Facebook.

Fiica lui chef Sorin Bontea s-a transformat într-o domnișoară superbă

Miruna Bontea, fata lui chef Sorin Bontea, a împlinit luna trecută 20 de ani. Inedit este că fiul și fiica juratului de la „Chefi la cuțite” sunt născuți la o zi distanță, dar în ani diferiți. Acum doi ani, la majoratul Mirunei, chef Bontea a scris un mesaj emoționant, pe Facebook. „Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”. Miruna are toate șansele să facă o carieră în televiziune sau în modelling. Este din ce în ce mai frumoasă, mai dezinvoltă, iar asta se vede și din felul în care pozează pentru Instagram. Mai mult, fata lui Bontea a debutat și la TV, într-o ediție din 2018 a emisiunii „Chefi la cuțite”. Show-ul revine la Antena 1 cu 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri,
5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Citește și: Când începe „Chefi la cuțite” sezonul 10 și în ce zile va fi difuzată emisiunea. Surpriza legată de prezentatoare

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie. Doina Teodoru știe cum „să-l topească” pe zbirul de la „Chefi la cuțite”