Parcă mai ieri se afla că va deveni tătic, însă Maria Elisabeta deja are acum aproape trei ani și este o frumusețe de fetiță. Micuța are părul lung, roșcat și ondulat, moștenindu-l se pare de la tatăl lui.

Ce familia frumoasă are Marius Moga! Fiica lui este superbă. Are aproape trei ani și a moștenit de la tatăl ei...SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Sărbătoare mare în familia Măruță. Andra a făcut anunțul: ”Zero regrete!”

Marius Moga și soția lui s-au ferit să publice imagini cu fiica lor

Marius și soția lui, Bianca Lăpuște,  s-au ferit să facă publice imagini cu fiica lor, însă recent ea a publicat o imagine cu Moga, în timp ce o ține în spate pe frumoasa lor fiică, într-o excursie la munte. „Ale mele suflete. Scria destul de clar pe tablă.  Dar ai TU curaj să te pui între o prințesă cavaler cu puteri magice și unicornul ei invincibil, înaripat, pictat în culorile curcubeului? Eu nu”,  a scris Bianca la imaginea cu cei doi.

Apoi, a venit și rândul artistului, care a pus pe Instagram o imagine cu micuța Maria, care a fost cu el la o emisiunea de la Radio România Actualități, unde a fost invitat să vorbească despre noua lui piesă „Mă doare la bass”. Juratul de la Vocea României Junior a mărturisit că nu a rezistat la rugămintea micuței, care și-a dorit să meargă cu el la radio.

„Cu Maria Elisabeta la RRA in promovare! Mi-a zis: „Nu vreau la grădi, tati, vreau şi eu la radio””, a dezvăluit Marius Moga pe Instagram.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit părinți pe 7 octombrie 2015. Cei doi par extrem de fericiți împreună și deși a devenit mămică la doar 21 de ani, Bianca nu regretă nimic. Ea a declarat că abia după ce Maria Elisabeta a venit pe lume a simțit cu adevărat ce înseamnă fericirea.

„Ce mare este! Doamne, ce trece timpul”, „Cât e de scumpă!”, „Minunată” sau „Sunteti un model de familie perfectă”, au fost câteva dintre reacțiile faniilor.

Citește și: