Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători Asia Express, sezonul 3 și au dezvăluit la Xtra Night Show ce au simțit când au urcat pe scenă și unde au fost declaraţi invingători.

Speak si Stefania au pierdut la o distanta de 20 de minuteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vedeta de la Chefi la cuțite a mărtusitit  că lupta împotriva echipei Speak și Ștefania din finala Asia Express a fost una dificilă.

„Nu mă așteptam să aibă un așa impact, sincer. Am zis că plec într-o aventură cu Răzvan și vedem noi ce iese și ce s-o întâmpla. Că vom sta cât putem și cât ne-o duce corpul și pe noi. Dar uite că am ajuns în finală, am reușit să câștigăm și cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania. A fost cel mai greu momentul în care am văzut-o pe Ștefania, când eram pe scenă. A fost un moment care a făcut cât o mie de cuvinte”, a dezvăluit Sorin Bontea, despre momentul în care Ștefania a izbucnit în lacrimi când a ajuns la scenă și a văzut că au pierdut.

Deși cursa a fost una extrem de strânsă, Sorin Bontea a dezvăluit că între cele două echipe a fost o distanță de 20 de minute, cei doi reușind să câștige pe final,  un avans destul de mare în fața echipei Speak. Cu toate acestea, Speak și Ștefania au demonstrat că știu să piardă și s-au bucurat în final că Fodor și Bontea sunt câștigători.

„Nu am cum să fiu supărată pe ei”, a spus Ștefania, cu lacrimi pe obraz, imediat  după ce a aflat că ea și Speak au pierdut în fața Reactoarelor.

„DOAMNEEE CATE EMOTIII!!Am resimtit toate emotiile finalei, am resimtit tristetea si bucuria ultimelor clipe din @asiaexpressromania  Chiar daca nu am castigat trofeul, am castigat cea mai de pret comoara,PE NOI 2.  MULTUMIM voua, celor ce ati trait emotiile noastre din fata televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de sustinere, incurajare si iubir, cea mai minunata comunitate”, a scris Ștefania pe Instagram.

Citește și: