Însă, imediat după anunțul Adelinei, fostul soț al vedetei, Liviu Vârciu a postat pe pagina lui de facebook trei imagini noi cu fetița lui, Anastasia, iar gestul lui i-a topit pe fani. Imaginea a strâns rapid peste 5 mii de like-uri. Fanii însă nu s-au putut abține și l-au anunțat de sarcina Adelinei.  „ Poate face Adelina un băiețel și vă încuscriți”, a scris un fan, în timp ce ceilalți internauți au observant că fetița seamănă foarte bine cu tatăl ei.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ce mesaj i-a transmis Adelinei Pestrițu

Mai mult, jurnaliștii de la Cancan.ro l-au contactat să-l întrebe ce părere aare despre anunțul fostei sale neveste. „Dacă are legătură cu Adelina Pestriţu care e însărcinată…. Pe bune? Şi la bătrâneţe o să fiu sunat să mi se spună că Adelina Pestriţu are Alzheimer…?!? Da, acum serios, să fie într-un ceas bun! Mă bucur pentru ea.”, a declarat Liviu Vârciu în exclusivitate pentru Cancan.ro

Artistul şi Adelina Pestriţu au fost căsătoriţi doar un an, din 2009 până în 2010. În present, Liviu are o frumoasă relație cu manechinul Anda CĂlin, care de patru luni l-a făcut pentru a doua oară tătic.

Liviu Vârciu se iubeşte în prezent cu Anda Călin. Fostul „iepuraş” Playboy l-a făcut tătic pentru a doua oară. Micuţa Anastasia Maria s-a născut pe 25 septembrie 2017. Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, cea cu Ami Teiceanu, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.