Elena Ionescu este câștigătoarea marelui premiu de 250.000 de lei de la Survivor , iar toată lumea era  curioasă ce va face cu banii. Fanii au fost însă extrem de dezamăgiți când au văzut că frumoasa artistă, în vârstă de 32 de ani,  a început să arunce cu banii pe intervenții estetice.

 

 

Elena a fost aspru criticată de fani după ce a  dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut cu banii. Pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu câștigătoarea la un salon de lux, după o intervenție estetică la nivelul feței. Fanii nu s-au bucurat deloc, iar astfel au apărut mai multe controverse.

 

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…”, a scris supărat  un internaut pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

Fanii Elenei Ionescu au fost de părere că ea trebuia să câștige competiția, deoarece susțineau că ea  stă cu chirie și are cea mai grea viață dintre toți concurenți, mai ales că are și un copil pe care trebuie să îl crească singură.