Mama ei a declarat mereu că îşi doreşte să o vadă mireasă şi că e sigură că Dumnezeu o va ajuta să îşi crească copilul. Acum, Eliza, născută pe 16 ianuarie, e deja studentă şi știe ce va face cu viața ei.

Tânăra va începe din octombrie cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București şi va studia limba engleză și limba română. Conform impact.ro, aceasta îşi doreşte să devină profesoară:

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă.

Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București.”, a declarat tânăra, care îi seamănă foarte bine mamei ei.

Mai mult, mama ei, deși în etate, se gândeşte deja la a doua facultate:

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea!

Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea.

Repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a declarat aceasta.

Vezi și Cum i-a explicat Adriana Iliescu fiicei sale că nu-și va cunoaște niciodată tatăl: ”A fost dureros, a pus un milion de întrebări”

Citește și:

Uite cum gătește Andreea Esca! Vedeta PRO TV a făcut obsesie pentru o mâncare ieftină și bună, pe care i-o trimite și fiului ei student: „Poți să îți imaginezi că trimit la Barcelona?”

Mai are o lună și naște, dar nici nu zici că e însărcinată. Poza care i-a lăsat pe toți fără cuvinte: „10 kile peste greutatea mea obișnuită”