Andreea Esca a mărturisit într-un interviu emoționant că ea, soțul și fiul ei, Aris, au fost internați la Victor Babeș după ce au fost depistați cu COVID-19. Singura care nu s-a îmbolnăvit a fost Alexia, fiica vedetei Pro TV, care locuiește singură în propriul ei apartament.

Însă, în timp ce familia ei era bolnavă, Alexia a dat dovadă de multă maturitate și responsabilitate. Aceasta s-a ocupat intens de revista mamei ei, unde este și ea Fashion Editor. În această perioada, tânăra de 19 ani s-a ocupat de proiectele publicației, a promovat-o pe rețelele de socializare și le-a pregătit noi surprize cititoarelor. Probabil puțini copii ar fi făcut asta la doar 19 ani, dar Andreea Esca chiar are de ce să fie mândră de fiica sa, revista  fiind pe mâini bune în lipsa ei.

alexiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Andreea Esca a recunoscut luni, într-un interviu pentru Știrile Pro TV că a avut COVID-19. Vedeta a dezvăluit că primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul ei, Alex Eram, apoi fiul lor Aris, iar după cinci zile a început și ea să prezinte simptome. Singura la care testul a ieșit negativ de fiecare dată a fost Alexia, care nu locuiește însă cu părinții ei.

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.” – a spus Andreea la Știrile Pro TV, cu lacrimi în ochi, precizând că soțul ei care a avut o formă foarte severă e în continaure în spital și are nevoie zilnic de oxigen.

Citește și: