O mărturisire recentă a stârnit un val de reacții: ce face tatăl lui Florin Ristei ori de câte ori Naomi și cu fiul lui vin în vizită.

Dar să o luăm cu începutul. Povestea lor de dragoste a început cu o întâlnire la care au ieșit scântei. Superba Naomi Hedman și-a încercat norocul la „X Factor” și i-a uimit pe jurați nu doar cu talentul muzical ci și cu frumusețea ei.

La scurt timp după ce parcursul ei în competiția de la Antena 1 s-a încheiat, cei doi au dezvăluit că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ea s-a mutat în România de dragul cântărețului, care a cerut-o în căsătorie în secret, în decembrie 2020.

Doar că viața în România nu a fost mereu ușoară pentru iubita lui Florin Ristei. Artistul a dezvăluit că a sfătuit-o să nu se mai lase afectată de răutățile ce i se mai spun atunci când iese pe stradă, adăugând că, dacă ar fi fost în locul ei, nu știe dacă ar fi putut să se mute în București.

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici.

Când ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni.E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale”, a mai spus Florin Ristei, conform Impact.ro.

Tatăl lui Florin Ristei, adorabil

Există însă și momente frumoase. Cântărețul a povestit cum reacționează tatăl lui, care nu vorbește niciun pic de engleză, de fiecare dată când cei doi vin în vizită.

În ciuda insistențelor fiului său, bărbatul este convins că dacă vobește mai tare, Naomi va înțelege ce îi spune… în românește! „Am fost duminica la masă cu ea (n.red. la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.red. la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?Și cât de tare o plac ai mei!

Mama a fost tot timpul deschisă la cap. Și să-l vezi pe taică-miu la masă, nu știe o iotă engleză și zice: „ÎȚI PLACE MÂNCAREA?”. „Dacă vorbești mai tare tot nu te înțelege”, i-am zis. Ea zice: „DA!”. Și el: „VREI SĂ-ȚI MAI DAU?”, a povestit Florin Ristei, într-o ediție „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Juratul „X Factor” a spus că mama lui o place foarte mult pe Naomi și că a ajutat-o chiar să învețe limba română, fiind profesoară.

Iubita lui Florin Ristei este născută în Londra, iar tatăl ei este din Jamaica.

Vezi și Sunt logodiți de jumătate de an și nimeni nu a știut! Florin Ristei a făcut anunțul șoc

Citește și:

Christina Applegate, în baston pe platourile de filmare. Boala cumplită de care suferă

Interviu EXCLUSIV Dragoș Bucur: ”E important să te bazezi pe jumătatea ta”