Peste doar câteva zile se împlinesc 7 ani de la moartea lui Adrian Iovan, în Munții Apuseni. Parastasul va fi unul atipic, pe munte, a explicat ea, conform playtech-impact.ro.

„Suntem în plină pandemie, așa că și pomana în memoria lui Adrian trebuie să țină cont de reguli. Chiar dacă vom fi pe munte, în aer liber, cu toții vom merge cu mască, pentru a ne proteja pe cât de bine posibil.

În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă anul acesta nu vom mai proceda asa. Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei.

Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă.

Tradiția spune că trebuie să împărțim haine la pomana de șapte ani, unui bărbat. Ne-am gândit că cel mai bine ar fi să dăm unei întregi familii, nu doar bărbatului, așa că vor primi haine și soția și copiii celui ales”, a declarat creatoarea de modă.

Romanița nu va fi singură, ci cu partenerul ei, avocatul Iulian Gogan, mai mic cu 11 ani decât ea. Deși relația lor nu a fost văzută ca având prea multe șanse, iată că cei diu sunt de mai mulți ani împreună. Chiar vedeta admite că nici ea nu a dat prea multe șanse relației.

„Eu mă mir, cum se miră și el, și cum se miră o grămadă de oameni care nu au dat șanse acestei relații, unde personajul masculin e mult mai tânăr decât personajul feminin, adică eu.

La noi chiar a funcționat. Nici nu știu dacă am mers pe o rețetă, nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate că nici el. Oricum, nu vreau să mă căsătoresc, și nici el. Dar am mers pe încredere. Maturitatea mea i-a dat și lui ceva, odată cu trecerea timpului s-a maturizat și el. Știți cum e, bărbații sunt mai copii decât femeile. Eu poate am luat din energia lui”, spunea Romanița Iovan.

”I-am spus: „Dacă va veni momentul în care vei simți că îți va plăcea o femeie, zi-mi și ne despărțim cu zâmbetul pe buze. Și eu voi face la fel. Îți recunosc în față că voi face la fel. Deci nu vom trăi în compromis nici două zile“. Nu suntem legați de niciun act, nu ne leagă decât o relație frumoasă, iubirea și o prietenie bazată și pe respect. Este bărbatul cu care am stat cel mai mult, până acum. Probabil că vârsta maturității a contat”, completa ea.

Vezi și Cât s-a transformat băiatul Romaniţei Iovan! Albert a împlinit 14 ani!

Citește și:

Ce bine seamănă Smiley cu tatăl său! Selfie inedit cu bărbații familiei

Screech din „Salvaţi de clopoţel” a fost internat de urgenţă în spital. Fanii se tem de ce-i mai rău