Ramona Gabor le-a arătat celor aproape 200.000 de fani de pe Instagram ce experiență inedită „gustă” în Bali. Este vorba despre yoga aerian, acro yoga și gimnastică acrobatică, iar sora lui Moni se pare că este tare pricepută, după se vede în filmulețele postare. „E prima oară când încerc și abia aștept să o fac din nou”, spune Ramona în dreptul filmulețului în care instructorul o ridică în palmele sale, deasupra solului.

ramona-gabor-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Filmulețe inedite cu Ramona Gabor în Bali

Ramona Gabor, lux și extravaganță în Dubai

Surorile Gabor au lăsat în urmă orașul natal, Bacău, reușind să cucerească cele mai exclusiviste locuri de pe glob. În timp ce Monica e regină în vila de 3,4 milioane de dolari a lui Mr. Pink, din Malibu, Ramona Gabor mănâncă lux pe pâine în Dubai. Viața mezinei Gabor este de o opulență orbitoare și o poți vedea în pozele și filmulețele de pe Instagram. Ramona Gabor (33 de ani) este discretă cu viața ei sentimentală, dar generoasă cu imaginile în care își etalează traiul scăldat în lux, din Dubai. În cele mai recente filmulețe publicate pe Instagram, sora Monicăi Gabor are apariții de milioane de euro. Avion privat, limuzine cu șofer la scară, genți Hermes de toate culorile (o geantă costă între 7.000 și 50.000 de euro), mașină Ferrari, vacanțe exotice, cazări în hoteluri exclusiviste și haine care au prețuri cu cel puțin 3 zerouri, în euro.

Citește și: Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile. Imagini de milioane de euro!

Citește și: Surorile Gabor și-au dat întâlnire în România. Imagini din vacanța pe care Monica și Ramona o petrec cu sora cea mare