Cu ce se ocupă acolo a spus chiar el într-un interviu recent. Fostul prezentator a explicat faptul că nu duce dorul televiziunii, dar nu a renunțat definitiv la acea parte din viața sa. Prin urmare, continuă să ofere consultanță postului la care a lucrat, Televiziunea Națională.

„Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele”, a mărturisit celebrul om de televiziune.

Mircea Radu a dezvăluit că, pe lângă acest lucru, oferă consultanță și persoanelor juridice în ceea ceea ce privește imaginea lor.

„Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a mai spus Mircea Radu, prezentând, astfel, și planurile sale de viitor.

Mircea Radu, în vârstă de 53 de ani, și-a descoperit recent și o pasiune. „E prea mult spus grădinar priceput (…). După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil.

Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”, a declarat Mircea Radu pentru Impact.ro.

„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute.

Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, a adăugat omul de televiziune pentru sursa citată.

”Sunt inginer de instalații, dar nu am profesat nici un minut!”

Prezentatorul TV are peste 25 de ani de experiență pe micul ecran și nici un minut în meseria de bază, aceea de inginer de instalații de construcții. Ca multe vedete din generația lui, lansate după Revoluție, Mircea Radu a făcut pasul spre televiziune după ce și-a făcut debutul în showbiz la radio.

„Sunt inginer de instalații pentru construcții, dar nu am profesat nici un minut pentru că, după Revoluție, au venit posturile de radio independente din Belgia, din Franța – Contact, Fun Radio și altele, și am devenit DJ. Asta a fost.

Când am dat la facultate, nici nu te lăsa Ceaușescu să ai alt plan decât să devii inginer. Eu am dat la facultate și am intrat în 1988, deci pe vremea lui Ceaușescu și ideea era ca eu să devin un inginer”, a declarat, pentru Libertatea, Mircea Radu.

În plus, vedeta a făcut și cursuri BBC şi la Missouri School of Journalism, în SUA. Nu regretă nici un moment că a părăsit instalaţiile pentru luminile reflectoarelor. Dar, iată, a ajuns iar într-un moment de căutare a propriului drum.

Vezi și Talentul nebănuit al lui Mircea Radu: ”Îmi place să fac, nu mă pune nimeni”. Fanii sunt în delir: ”Pana aici miroase!”

Citește și:

Victor Socaciu, infectat cu Covid, e în continuare la spital. Fiica lui a spus cum se simte acesta, la 68 de ani: ”Să ne rugăm pentru sănătatea lui!”

Kate Middleton a făcut publică o imagine nemaivăzută cu prințul Philip și strănepoții săi