Deși va fi vedeta zilei de 16 august, ea a ales să-și pună ziuade naștere în slujba altora. Concret, va organiza o strângere de fonduri în beneficiul copiilor din Malawi, inclusiv a orfanilor. Și nu doar o zi le va închina vedeta, ci până la sfârșitul lunii, în 31 august.

”De ziua mea, nu mă pot gândi la un cadou mai bun decât să încerc conectarea familiei mele globale cu această frumoasă țară și cu copiii care au cel mai mult nevoie de ajutorul nostru”, a explicat Madonna, afirmând că simte că e datoria ei să facă asta pentru ”copiii vulnerabili”.

”Fiecare dolar strâns va merge direct către mese, școli, uniforme și sistemul de sănătate. Vreau ca împreună cu prietenii, fanii și sponsorii să schimbăm viețile copiilor din Malawi, să știe că cineva îi iubește, ocrotește și protejează”, a declarat cântăreața, ea însăși mamă a patru copii adoptați și doi biologici. Cei mai mici, gemenele Estere și Stelle, în vârstă de cinci ani, vin chiar din această țară africană.

Cum e viața la 60 de ani

Referindu-se la vârsta sa, la faptul că tocmai urmează să treacă un prag, cel de 60 de ani, Madonna a spus că nici nu se gândește vreodată la vârstă, până ce cineva nu-i amintește. ”Simt că am înțelepciune, experiență, cunoștințe, un punct de vedere care esre important”, a declarat ea.

Foto: Hepta

Vezi și Fotografie rară cu Madonna și cei șase copii ai ei. Uite cât au crescut și ce diferiți sunt!

Citește și: