Frumoasa actriță profită de ultimile zile de relaxare  și s-a pozat în timp ce stă la plajă în curtea casei sale, alături de mesajul „Cât mai curând posibil”, fiind nerăbdătoare probabil să meargă în vacanțe.

Anca, la plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fanii au reacționat imediat, În doar câteva ore, imaginea posttă de Anca a strâns mii de like-uri  și foarte multe comentarii, în care aceștia au remarcat cât de frumoasă este actrița.

Când nu joacă pe micile ecrane, Anca se joacă cu aparatul de fotografiat și în ultima vreme a postat din ce în ce mai des imagini cu ea,  unele dintre ele extrem de sexy

Anca Dumitra este o femeie frumoasă, cu un corp extrem de armonios. Vedeta muncește însă pentru a arăta așa și mărturisește căf ace sport de cel puțin trei ori pe săptămână.

În ‘Las Fierbinți’, Anca joacă rolul unei tinere naive de la țară și îi place foarte mult să-i dea viață Gianinei.

„Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina, dar ce trebuie să înţeleagă oamenii este că personajele din serial pe care le văd pe micul ecran sunt personaje creionate în timp cu ajutorul unui scenariu foarte bun, cu o regie foarte bună cu o disponibilitate a fiecăruia dintre noi de a crea ceva şi a ajunge la oameni”, a declarat actrița.