De când a devenit mămică, Diana Dumitrescu s-a concentrat mai ales asupra vieții de familie, la creșterea și educarea băiețelului ei. În urmă cu un an, lucrurile stăteau total diferit și asta pentru că, actrița era interesată de aparițiile publice, ba chiar a avut un job în televiziune.

După ce a renunțat la lumina reflectoarelor, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu vedeta. Răspunsul a venit chiar pe blogul vedetei.

Diana a povestit că a trecut recent printr-o transformare din punct de vedere fizic. Actrița a reușit să scape de kilogramele în plus, acum are o alimentație sănătoasă și un stil de viață cu mult sport. Dar drumul până aici nu a fost unul simplu:

„2020 s-a dus, și iată-ne în 2021, un an pe care cu toții ni-l dorim mai bun, mai spectaculos… mai sănătos! ? După ce l-am născut pe Carol, am devenit puțin… autosuficientă. Adică, mă bucurăm de rolul de mama și cam atât, lăsându-mă pe mine pe ultimul loc și practic, uitând cumva că am nevoi și dorințe pe care ar trebui să mi le împlinesc pentru a evita frustrări și de acolo alte lucruri aiurea în viață mea.

Am slăbit odată cu începerea proiectului de pe TV din 2020, iar asta m-a bucurat foarte mult, mă simțeam din nou atrăgătoare și îmi recâștigam încrederea în mine, dar până să ajung acolo, ceva s-a întâmplat.

Când Carol a împlinit un an, ceva s-a întâmplat și cu organismul meu. În prima faza m-am îngrășat rapid vreo 7-8 kg, mi-am zis că iar m-am delăsat și am fost purcică cu ce am mâncat, dar apoi a început să îmi cadă părul foarte tare, motiv pentru care m-am tuns (…), insa lucrurile nu deveneau neaparat mai bune”.

Apelase între timp la un antrenor personal, pentru a reintra în formă, iar la recomandarea acesteia și-a făcut și niște analize. Așa a descoperit că avea niște probleme de sănătate.

vedeta-se-atrneaza-temeinicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„I-am zis ca vreau sa ma ajute sa slabesc si sa incep un regim de viata mai sanatos, pentru ca simt ca ceva nu este in regula cu organismul meu. Zis si facut, ideea e ca lucrurile nu au mers deloc usor, din contra, ceva nu era bine. Asa ca impreuna cu Carmen, am decis sa fac ceva investigatii medicale.

Ei bine, iată ce am descoperit: toate problemele de mai sus veneau de la o dereglare hormonală, care mi-a dat tot organismul peste cap, că să descopăr și o intoleranță la lactoză care îmi provoca un disconfort de nedescris”, a mai dezvăluit Diana Dumitrescu.

Acum, cu analizele făcute și stilul de viață sănătos deja literă de lege, Diana e pregătită să meargă din bine în mai bine.

Vezi și Diana Dumitrescu arată senzațional în costum de baie la un an de când a născut

Citește și:

Renunță la tot ce-i amintește de Raluca Pastramă! Pepe nu știe cum să scape mai repede de salonul de cosmetică făcut în timpul căsătoriei: „Cu banii jos îl dau din prima”

Xonia a rămas cu traume după clipele grele prin care a trecut. Cine e persoana care a susținut-o în această perioadă