Ana Maria Mărgean a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea ei incredibilă și abilitățile de ventrilocie și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Seara s-a încheiat cu declarația Anei Maria: ”Nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții și nu mă pot opri din plâns. Este, cu siguranță, cea mai frumoasă zi din viața mea. Această experiență a însemnat totul pentru mine, am trăit fiecare clipă.”

Ana Maria a fost invitată și în studioul Știrile Pro TV, sâmbătă dimineață, pentru a povesti momentele deosebite pe care le-a trăit.

”Am avut foarte mari emoții. A fost foarte mult suspans, mai ales că au anunțat locurile de la 11 în jos, am avut de așteptat. Am fost copleșită de emoții, am avut foarte mari emoții. Când mi-am auzit numele nu-mi venea să cred, pur și simplu.” – a spus mica artistă.

Însă ea a venit în studioul de știri fără cele două păpuși, care i-au adus marele premiu. Motivul?

”Păi au sărbătorit foarte mult aseară, am petrecut foarte mult și n-au mai rezistat, au rămas acasă și am venit numai eu.” – a spus Ana Maria.

Cât de greu este să înveți și să practici ventrilocia? ”Păi la început este greu, dar pe parcurs te obișnuiești și înțelegi această artă și tehnicile. Până la urmă devine ușor, dacă practici îndeajuns.” – a mai spus ea.

A descoperit acest talent în timpul pandemiei de Covid-19, uitându-se pe Youtube. Și a zis că .. vrea să încerce.

”Eu cânt de la 5 ani, dar ventrilocia am descoperit-o acum un an pe Youtube și mi s-a părut foarte interesantă această artă. Această artă nu este așa de practicată la noi în țară, așa că mi-am dorit să încerc.” – a povestit Ana Maria.

Ce va face Ana cu marele premiu ”Românii au talent”

Cât despre felul în care va cheltui cei 120.000 de euro, Ana Maria are gânduri mari, de viitor. Vrea, în primul rând, să-i investească în educația sa muzicală, în condițiile în care ea cântă de la vârsta de 5 ani.

Și, nu în ultimul rând, își dorește un … cățel pufos.

”Deocamdată mă bucur de acest moment frumos, am timp să mă gândesc la ce o să fac cu premiul, dar cu siguranță aș investi în educația mea muzicală și nu numai, și probabil … să-mi iau un cățeluș, pentru că îmi doresc foarte tare un cățeluș. Îmi place foarte mult pomeranian, dar m-ar bucura și un cățeluș pufos care să stea cu mine toată ziua.” – a mai spus câștigătoarea ediției 2021 a emisiunii ”Românii au talent”.