„După ce am născut, unul dintre băieții noștri a avut o problemă de sănătate care a ținut un an de zile, de la 3 la 4 ani. Din fericire, s-a vindecat. El s-a vindecat într-un an de zile, noi ne-am vindecat în trei. Este o boală care omoară părintele, copilul de vindecă. Este o boală ca varicela, apare și dispare. Ține trei luni, șase luni, nouă luni sau un an. La noi a ținut un an.

A debutat în urma unui vaccin pe care l-am făcut în septembrie. Acum nici nu se știe de la ce a făcut purpura idiopatică. Este o boală autoimună, rămâi fără trombocite. Noi când ne-am dus la spital cu el, copilul nu avea decât 5.000 de trombocite. Ulterior, când am început să vorbesc despre problema asta, am găsit foarte mulți părinți care nu știau că trec prin așa ceva. Semnele sunt foarte clare: vânătăi de la genunchi în jos, unde zona este foarte vascularizată și la nivelul epidermei, mici vânătăi. S-a vindecat și acum este fotbalist”, a povestit Diana Șucu, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV.

„Nici astăzi nu cred că suntem suficient de vindecați. De acolo și sensibilitățile lui Dan. Și la Imperiul Leilor, de fiecare dată când veneau copii cu probleme el avea lacrimi în ochi. Și acum când îmi aduc aminte, cred că aș putea să plâng la comandă, deși eu nu sunt deloc o fire plângăcioasă”, a mai spus Diana Șucu.

Femeia de afaceri nu a menționat numele fiului, însă a spus că este fotbalist. Dintre cei doi băieți ai lui Dan Șucu, Dan Matei este cel care face fotbal de performanță, în septembrie 2022 semnând primul contract mare din viața lui, cu clubul Rapid, la U17.

diana-si-dan-sucu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ce este purpura idiopatică, boala de care a suferit fiul lui Dan Șucu

Purpura trombocitopenică imună este un sindrom clinic datorat reducerii numărului de trombocite circulante, care se manifestă prin tendința la sângerări, apariția spontană a unor hematoame și echimoze (purpura) sau extravazarea hematiilor din capilare în țesutul subcutanat și în membranele mucoase, se arată pe site-ul de specialitate sfatulmedicului.ro. Purpura trombocitopenică imună mai este denumită și purpura idiopatică, deoarece cauza ei nu este deocamdată elucidată.

Purpura se poate manifesta la orice vârstă, copiii fiind cel mai adesea diagnosticați (se consideră chiar un vârf al incidenței) între 1-6 ani, în timp ce adulții (al doilea vârf al incidenței) între 30-40 de ani.

Purpura este o afecțiune periculoasă în principal prin comorbiditatile asociate ei, rezultate din trombocitopenia inițială. Hemoragia este principala cauza de mortalitate și morbiditate pe termen lung a acestor pacienți

Dan și Diana Șucu au doi băieți

Diana și Dan Șucu au împreună doi copii, pe Dan Matei (16 ani) şi pe Petru Andrei Cristian (14 ani). Sunt doi flăcăi chipeși, manierați, educați și pasionați de matematică. Au toate șansele să ducă mai departe, cu succes, afacerile familiei. În plus, Dan Matei face fotbal de performanță, iar în septembrie 2022 a semnat primul contract de profesionist cu clubul Rapid și activează la U17.

„Felicitări, iubitul meu copil! Ai semnat primul contract din viața ta! Tatăl tău, fratele tău și eu, mama ta, suntem extrem de mândri de tine! Te iubesc infinit și îmi doresc ca Dumnezeu să te iubească și el! Îți doresc să ai drum drept și lumină, iubitule!”, i-a urat, atunci, Diana Șucu, pe Instagram.

„Dani este foarte bun la matematică şi, în general, la tot ceea ce ţine de logică, îl moşteneşte pe tatăl lui. Şi Andrei este bun la matematică şi este extrem de spontan şi volubil ca mama lui. (râde) Eu sunt mama-cloşcă, deşi încerc să mă autoeduc şi cred că o să fiu o soacră atentă la nurorile ei. Dan este un tată implicat, cald şi foarte atent în ceea ce priveşte familia”, povestea, Diana Șucu, despre băieții ei, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Dan Șucu are două fiice superbe cu Camelia Șucu

Dan Șucu și Diana Lăscărescu au făcut cununia civilă în aprilie 2007, iar nunta în luna octombrie a aceluiași an, amândoi fiind la a doua căsătorie. Omul de afaceri Dan Viorel Șucu a trecut printr-un divorț care l-a costat 37,5 milioane de euro, după despărțirea oficială de Camelia Șucu, cu care are două fete, Cristina și Ioana. Absolut superbe sunt cele două, iar dacă Cristina seamnă mult cu mama ei, Ioana este Șucu întreagă. Dan Șucu avea 21 de ani când s-a căsătorit prima oară și a divorțat în 2007.

La rândul ei, Diana Lăscărescu s-a căsătorit prima dată de tânără, la doar 19 ani, iar mariajul ei cu omul de afaceri Cezar Lascărescu (decedat în 1999) a durat opt ani. „Părinţii mei au fost foarte supăraţi când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită şi s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorţat şi l-am cunoscut pe Dan, soţul meu actual”, declara ea în emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Citește și: Dan Șucu, leu la PRO TV, mielușel acasă. „Regele mobilei”, în cele mai tandre ipostaze de familie. Are doi băieți adolescenți și două fete superbe

Citește și: Cum arată azi băieții lui Dan Șucu. Milionarul de la Rapid are 4 copii care-i seamănă perfect