„Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Şi vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor!

Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa Pro TV pe care-i cunosc şi în care am încredere, dar şi mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea şi să mă hrănesc cu părerea lor.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediţie deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenţii câştigă sume mai mici sau mai mari… şi la finalul cărora, vor spune cu siguranţă: Batem Palma”, a declarat Cosmin Şeleşi.

Așa se va numi emisiunea la cârmele căreia va fi, Batem Palma?. ”Un format în care îți poți testa norocul și intuiția. O emisiune în care voia bună și câștigurile mari sunt la tot pasul. O șansă de a vedea dacă răspunzând la o întrebare aparent simplă ai putea obține o sumă importantă de bani. Batem Palma?”, așa prezintă emisiunea postul din Pache Protopopescu.

Cunoscutul și îndrăgitul actor și om de televiziune revine astfel la TV și se va afla la cârma unei emisiuni în care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă… una extrem de mică!

9 ani la Te cunosc de undeva

Energicul actor a prezentat timp de 9 ani celebra emisiune ,,Te cunosc de undeva“ alături de colega sa, Alina Pușcaș, luând pe toată lumea prin surprindere cu plecarea sa. La vârsta de 44 de ani, actorul a dorit să facă o schimbare radicală și să aleagă alt drum.

Dincolo de celebritate și de cariera de succes în televiziune, Cosmin Seleși se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Acesta are o soție superbă și doi copii de care este tare mândru.

Vezi și Copilul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down: ”Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el”

Citește și:

Gigi Becali vrea să cumpere casa lui Arsenie Boca. Câți bani trebuie să scoată din buzunar

Ce soție frumoasă are Radu Pietreanu! S-au căsătorit în secret și le merge foarte bine: „Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive”