Doina Teodoru a împlinit de curând, pe 15 noiembrie, vârsta de 33 de ani. Este o scorpioancă feroce. Iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, este născut pe 20 iulie 1972, așa că anul acesta a schimbat prefixul și a împlinit 50 de ani. Este născut în zodia Racului. Între ei este o diferență de vârstă de 17 ani, dar evident că nu contează în ecuația iubirii.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au cunoscut în Vama Veche

Contrar a ceea ce spun unii, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se potrivesc din multe puncte de vedere. Au o doză sănătoasă de sarcasm și de autoironie, știu să se tachineze, iar umorul este sănătate curată într-un cuplu. Doina Teodoru a și câștigat ediția 3 „iUmor”, cu niște roast-uri senzațional de acide, iar pe chef Cătălin Scărlătescu îl știm cât poate fi de hâtru și cu concurenții, și cu colegii din juriu. Așa că chef Cătălin Scărlătescu a cam tras lozul câștigător cu frumoasa Doina Teodoru, iar convingerile lui de burlac au cam început să se risipească.

„Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos”, declara Cătălin Scărlătescu, la Antena Stars.

catalin-scarlatescu-doina-teodoru-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Azi, de 1 decembrie, Antena 1 va difuza finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 10, emisiune la care a participat, ca invitat special, și Doina Teodoru. Iată ce declara actrița despre relația ei cu chef Cătălin: „Cei din jur au spus despre noi că suntem o combinație cel puțin bizară, că nu s-ar fi așteptat să fim împreună. Bine, nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche și de acolo am început să vorbim. Într-adevărat, am auzit că a fost un mare crai. Asta m-a ținut în loc, eu căutam o relație serioasă, dar a insistat foarte mult să mă asigure că nu mai e așa, că vrea ceva serios. Și foarte frumos a evoluat relația, incredibil de frumos”.