De altfel, vedeta recunoaște că este în cea mai bună formă a ei și intenționează să rămână așa.

Întrebată cum se menține în formă, artista a povestit totul, cu lux de amănunte:

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri.

Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul.

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și, la micul dejun, mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct.

De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul. Mi-am programat să mă vindec singură, merg la masaj la salonul unei prietene.

Încep concertele, nu sunt dese, trebuie să îmi reintru în ritm, lansez clip nou…”, a mai povestit Lora pentru Ciao.ro.

Femeie de afaceri în toată regula!

Artista a mai povestit, de asemenea, că afacerea în care este implicată a ”înflorit”, și chiar a obținut contracte cu parteneri străini.

“Trei zile am stat în casă să aleg variante de culori pentru recipiente…Lucrez cu o echipă din Italia, mă sfătuiesc cu ei. De fapt, am un contract de colaborare cu un laborator din Italia. Le-a plăcut CV-ul meu și mi-au deschis ușa, cum se spune. Altfel este foarte greu să pătrunzi acolo.

Pregătesc noi surprize în zona de beauty și skincare. În curând voi lansa o linie de rujuri care îmi va purta semnătura. Voi dezvolta acest brand alături de fratele meu, așa că vom completa frumos ritualul meu de beauty!

Voi lucra în paralel și la gama de creme, așa că voi intra adânc în această sferă și vom lansa multe lucruri frumoase pe partea de skincare!

Am multă treabă în perioada asta. Am două business-uri de crescut.

Curând voi lansa și o cremă de corp care în 28 de zile îți face lifting la pielea de pe picioare. Este testată și eu o folosesc deja. Folosesc numai cremele mele, plasturii, nu mai folosesc apă termală, trebuie să avem grijă de noi”, a povestit Lora.

În plus, vedeta a ținut să facă ordine în zvonurile care o privesc. “Nu sunt gravidă și nu am nici burtă!”, a spus ea răspicat, punând astfel capăt informațiilor că ar fi însărcinată.

Vezi și Lora a apărut în emisiune, într-un scaun cu rotile. Ce a pățit artista: „Mi-am dat seama

Citește și:

Cine este femeia care l-a crescut pe Zanni. Cum arată cea care l-a crescut, mama Teo

Gemenii Alinei Laufer au împlinit cinci luni. Noi dezvăluiri despre cei mici