La vârsta de 35 de ani, Maria Constantin reușește să aibă un fizic de invidiat, chiar dacă se află de mulți ani în lumina reflectoarelor.

Vedeta a acumulat în ultima perioadă câteva kilograme în plus, dar a reușit rapid să le dea jos și să ajungă la forma pe care și-a dorit-o. Recent, a spus și cum a făcu asta.

Maria Constantin, despre dieta pe care o ține

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Maria Constantin a mărturisit și ce a făcut pentru a da jos kilogramele în plus. Ea a precizat că secretul ei că se limiteze la o singură masa mai bogată și în rest la doar mici gustări.

„Îmi primul rând cred că de la foame (am slăbit – n. red.). Într-adevăr mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural, dar în principiu foamea, dacă nu mănânci nu te îngrași.

De obicei, mănânc decât o masă pe zi, încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest mai iau mici gustări, fructe, iaurt. Încerc să mă mențin din alimentație”, spunea Maria Constantin.

vedeta-are-35-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum arată un meniu zilnic pentru Maria Constantin

În ceea ce privește mâncarea pe care o consumă într-o zi obișnuită, Maria Constantin a povestit că masa cea mai copiasă e dimineața, iar la prânz preferă superele cremă.

Masa cea mai slab calorică e cina, iar de obicei constă în salată. Ea mai precizează că din alimentația ei nu lipsește peștele, în mod special somonul.

„Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă.

Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe. În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se află somonul”, a declarat Maria Constantin pentru Click.ro.

Vezi și Monica Tatoiu, adevărul despre Dieta Balerinelor și cât a cântărit cel mai mult în viață. Nimeni nu și-o amintește așa!

Citește și:

Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte. Cât a costat

Monica Pop, operată de cancer pentru a cincea oară: „Boala a mușcat din nou”