Angela Similea a devenit o prezență tot mai rară pe scenele românești. Celebra artistă a anilor ’70-’80 a fost văzută ultima dată în public în urmă cu doi ani și jumătate, atunci când a lansat un album împreună cu Marius Țeicu.

Și atunci, interpreta venea după o lungă absență.

Totuși, Angela Similea a făcut recent o mișcare cu totul neașteptată. La 75 de ani, ea și-a înregistrat numele la OSIM, devenind astfel ”marcă înregistrată” pentru domeniile: educație, instruire, divertisment, activități culturale și sportive, relatează wowbiz.ro.

Unde a dispărut Angela Similea

Artista se confruntă, din spusele apropiaților, cu mari probleme financiare de când a murit soțul său. Iar acum locuiește la prieteni, într-o casă situată pe Calea Plevnei. Asta după ce a scos la vânzare vila cu 16 camere pe care o avea în comuna Belciugatele, lângă București, pentru a-și achita datoriile.

În 2009, Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă. Au acumulat datorii mari, pentru un credit în valoare de 700.000 de euro.

Acel an a fost începutul unei perioade grele pentru artistă. Ea și-a pierdut pe rând mama, soțul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi.

În 2014, Angela Similea şi-a scos casa la vânzare și a cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Se pare că nici până în ziua de astăzi nu s-a găsit cumpărător.

De când a rămas văduvă, din 2011, Angela Similea merge în fiecare an la fiul și nepoții ei, stabiliţi în SUA.

Vezi și Angela Similea, umilită și folosită de primul soț: „Stăteam încremenită, perplexă… cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el…”. Incredibil! Ce comportament…

Citește și:

Sunt căsătoriți de 10 ani și par mereu cuplul perfect, dar Kate Middleton și prințul William au și ei probleme în mariaj

Cântăreţul italian Al Bano are COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de el. Ce mesaj le-a transmis fanilor