Dana Nălbaru are trei copii minunați, cărora se dedică 24 de ore din 24: Sofia (16 ani) și Kadri (7 ani și jumătate ani) sunt copiii ei naturali, din relația cu actorul Dragoș Bucur, iar Roxana (10 ani și jumătate) este fetița pe care cei doi au adoptat-o în urmă cu 6 ani. Cu toții sunt speciali, însă despre Kadri Dana a făcut, pe Instagram, un anunț incredibil. Micuțul este un adevărat geniu, iar setea lui de cunoaștere este inepuizabilă, așa că părinții îi caută meditator la chimie și la fizică, materii care în mod normal sunt predate copiilor de gimnaziu.

„Kadri, 7 ani jumate, caută profesor de chimie și/sau fizică pentru meditații practice. Rog mesaje în privat. Mulțumesc”, a scris Dana pe Instagram. Nu este pentru prima dată când fosta cântăreață împărtășește cu fanii uimirea ei de mamă a unui copil supradotat. În primăvara anului trecut, Dana Nălbaru descria care a fost evoluția spectaculoasă a fiului ei.

dana-nalbaru-familie-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dana Nălbaru, anunț incredibil despre fiul ei

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șașe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită.

Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul.

Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit”, se confesa Dana.

Dana Nălbaru a ales homeschooling-ul încă din 2016

În 2016, Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q, a creat adevărate controverse după ce a anunțat că fiica ei și a lui Dragoș Bucur, Sofia, nu mai merge la școală, ci învață acasă. ”Ne-am lovit de prejudecăți și știm că e abia începutul unui lung șir de provocări atât din partea societății cât și din partea necunoscutului care ne așteaptă. Dar nu ne temem. Suntem împreună, toți trei, în această decizie și e una asumată. Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot. Am ales că ea să învețe în sistem homeschooling despre lucrurile care îi plac și fără constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative”, povestea fosta cântăreață.

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut Roxana India, fetița înfiată de Dana Nălbaru și de Dragoș Bucur! Imagini superbe cu „comorile” celor doi soți

Citește și: VIDEO Dana Nălbaru a revenit în muzică și cântă superb o piesă religioasă: „Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”