Flavia Mihășan urmează să devină mămică pentru prima oară și abia așteaptă să-și țină băiețelul în brațe. Până una alta, vedeta are grijă de corpul ei și face în continuare pilates. Drept dovadă stau cele mai recente imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare. „Un alt fel de selfie”, a scris Flavia, alături de o poză realizată într-o sală de fitness.

Ce i-a crescut burtica! Cum arată Flavia Mihăsan însărcinată în șapte luni. Cât e de frumoasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși este însărcinată aproape în șapte luni, frumoasa blondă susține că este pregătită de acum pentru momentul în care își va ține pentru prima data copilul în brațe, un băiețel. Mai mult, Flavia a început să se gândească deja și la botezul micuțului. Ea a dezvăluit recent că a ales deja nașa acestuia. Este vorba despre o prietenă foarte bună, talentata coregrafă devenită cunoscută la show-ul ‘Dansez pentru tine’, Andra Gheorghe, alias Cocuța, care poate fi urmărită și în emisiunea „Asia Express”. „Cocuța va fi nașa băiețelului”, a spus Flavia.

Citește și: Șerban Copoț este în doliu. Tatăl lui a murit. Cum a reacționat Cosmin Seleși când a auzit vestea tristă

Flavia Mihășan și Mariu s-au cunoscut la repetițiile pentru „Mamma Mia!”

Tatăl copilului este Marius Moldovan, un dansator profesionist pe care l-a  cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și: