Deși Chris a fost căsătorit și are și un copil de aproape 7 ani din mariajul cu Anna Faris, Schwarzenegger îl consideră ginerele perfect.

„Cei doi sunt foarte fericiţi, prin urmare şi eu sunt fericit”, a declarat emoţionat Terminatorul, subliniind: „Chris este un băiat fantastic”.

Se pare că gestul cu care Chris Pratt, cunoscut din seriile ”Avengers”, ”Gardienii Galaxiei”, serialul ”Parks and Recreation” sau filme ca ”Her”, l-a cucerit definitiv pe fostul guvernator al Californiei a fost faptul că i-a cerut acestuia o întâlnire, pentru a-i cere mâna fiicei sale. Așa cum îi stă bine unui viitor mire, acesta a fost extrem de emoționat.

„Cred că oricine care vrea să respecte tradiţia şi să ceară unui tată mâna fiicei sale este emoţionat şi nervos în acel moment”, a mărturisit Chris Pratt. „Mie mi s-a întâmplat (…) Sunt însă lucrurile frumoase care fac să fie şi mai preţuit acel moment”, a declarat actorul.

Chiar dacă e considerat un dur, Arnold Schwarzenegger a fost, la rândul său, impersionat de gest, dându-și imediat binecuvântarea pentru nunta fiicei sale.

Katherine este fiica lui Schwarzenegger şi a scriitoarei Maria Shriver, a studiat Jurnalismul şi Comunicarea la Universitatea South din California şi este decoratoare de interioare. În plus, este și autoare a două cărți.

Chris Pratt a divorţat în urmă cu doi ani de actriţa Anna Faris, cu care a fost căsătorit între 2009 şi 2017. Cei doi au împreună un băiat, Jack, care s-a născut în august 2012.
Vezi și Fiica lui Arnold Schwarzenegger se mărită cu un actor celebru și divorțat: ”Sunt atât de fericit că ai spus da!”

Citește și: