Actrița evită să-și expune cei trei copii în lumina reflectoarelor, însă de câte ori o face atrage toată admirație, având niște copii superbi. Așa s-a întâmpla și serile trecute, când și-a făcut apariția pe covorul roșu, la gala de decernare a Globurile de Aur, la brațul fiului ei cel mare,  Roan Joseph Bronstein.

Sharon Stone, apariție de senzație. La 60 de ani, arată ca la 40 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Sharon Stone are trei băieți adoptați

Îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru, cămașă albă, cravată și haină neagră, așa cum prevedea codul vestimentar al evenimentului, Roan s-a asortat de minune cu mama lui, ce a purtat o rochie neagră lungă superbă. Deși are doar 17 ani, el s-a comportat ca un adevărat cavaler. Roan este cel mai mare din cei trei băieți adoptați de actriță. Pe primul l-a adoptat împreună cu cel de-al doilea ei soț,  Phil Bronstein, de care a divorțat în 2004, iar pe ceilalți doi i-a adoptat singură, Quinn Kelly Stone (11 ani) și Laird Vonne Stone (12 ani).

Sharon Stone a devenit celebră pentru interpretările din „Total Recall” (1990), „Basic Instinct” (1992) şi „Casino” (1995), pentru care a primit o nominalizare la Oscar şi a câştigat un Glob de Aur. Scena din „Basic Instinct” a făcut-o celebră la nivel mondial şi a trasnformat-o în una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood.

Citește și: