În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Watch What Happens Live with Andy Cohen”, interpretul melodiei “Livin’ La Vida Loca” a dezvăluit că vrea să-și mărească familia. El a mărturisit că vrea să fie din nou tătic și că de data aceasta își dorește fetițe. „Vreau o familie mare. Fata lui tati trebuie să vină”, a spus Martin.

Ricky Martin, aspru critic după o declarație controversată. A uimit pe toată lumea cu ce a mărturisit despre copiii luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Băieții artistului au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, iar acum acesta vrea prin aceeași metodă să devină și tată de fetițe. „E amuzant că pot să aleg sexul copiilor. De data aceasta, voi avea fete”, a mai spus el.

Citește și:Gheorghe Gheorghiu are o fiică superbă! Ce cadou frumos i-a oferit tânăra: „A fost cea mai frumoasa zi din viața noastră!”

Ricky Martin se va căsători cu logodnicul lui, Jwan Yosef

Ricky Martin a devenit tătic în 2008, însă el a dezvăluit acest lucru abia în 2010, când și-a anunțat și relația cu Carlos Gonzalez Abella. Cei doi s-au despărțit în 2014. Artistul formează un cuplu acum cu Jwan Yosef, cu care s-a logodit la sfârșitul anului trecut, după un an de relație. În luna iunie, cei doi au anunțat că își încep planurile de nuntă și evenimentul va fi unul grandios. Acesta va avea loc în țara lui natală, Puerto Rico. Cântărețul a dezvăluit că atât el, cât și logodnicul lui, își doresc foarte mult să devină iar părinți.

„Din primul moment în care i-am ţinut în braţe, le-am spus cât de onorat şi binecuvantat sunt. Dar cred că niciodată nu le-am spus cât de mult de mi-au schimbat viaţa”, a afirmat artistul despre cei doi băieți ai lui.

Citește și: