A  fost una dintre cele mai dorite vedete din ţara noastră în anii 2000, iar rolurile din telenovelele  „Numai Iubirea”, „Lacrimi de iubire” sau „Inimă de țigan” i-au crescut și mai mult notorietatea. În ciuda succesului ei, ea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Frumoasa brunetă a simțit pe pielea ei că nu e deloc ușor să fii mamă cu normă întreagă, însă reușeșete să îndeplineacă cu succes acest rol din viața ei.

În octombrie 2011, îndrăgita actriţă şi vedetă de televiziune devenea mamă a patru copii. Băieţelul ei cel mare, Zsolt Jr., căpăta doi frăţiori şi o surioară, Nicoleta aducând pe lume tripleți.

Nicoleta Luciu locuiește la Miercurea Ciuc

 

Nicoleta Luciu își învață fanii cum să slăbească. Super dieta pe care o ține superba brunetăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A părăsit Bucureştiul în favoarea locului natal a soţului, motiv  pentru care a apărut destul de rar în public și a încercat să-i expună cât mai puțin cu putință pe Zsolt Jr. și tripleții  Kevin, Karoly şi pe micuţa Kim. Așa se explică că până acum, cei patru copii ai Nicoletei Luciu au apărut în foarte puţine pictoriale sau materiale televizate. Bruneta preferă să-și trăiască fericirea departe de ochii curoșilor și postează foarte rar imaini cu micuții ei. Însă, de fiecare dată când face publică vreo imagine cu ei, internauții sunt uimiți de cât de frumoși s-au făcut copiii ei. Mai mult, fetița pare să semene leit cu mama ei.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, în aprilie 2012, după șapte ani de relație. EI au împreună patru copii. Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008. În octombrie 2011, Nicoleta i-a născut pe tripleţii Karoly, Kevin şi Kim.

 

Citește și: