Proconsul în  colaborare cu Uddi, fostul concurent X-Factor, care a reușit să cucerească topurile muzicale în ultimii ani, au lansat împreună “Visele care nu dorm”, o piesă sensibilă care te întoarce în copilărie.

“Mesajul piesei, așa cum am încercat să ilustrăm și cu videoclipul este că visele întotdeauna se împlinesc, dar nu nepărat în ordine sau tot ceea ce ne-am imaginat în copilărie”, au declarat membrii trupei Proconsul.

Aceștia au precizat că filmările videoclipului au durat trei zile și au avut loc în mare parte la casa de vacanță a lui Bodo. Însă, pentru că știu cât este de greu să lucrezi cu copiii, băieții de la Proconsul au venit cu ei de acasă. Astfel, copiii din videoclip sunt cei ai artiștilor. „Copiii trebuie răsfățați. A fost mai simplu să lucrăm cu ai noștri”, au adăugat băieții trupei Proconsul.

În rolurile principale au fost distribuiți Mathias și Ștefan, copiii lui Dragoș și ai lui Robert,  dar și Filip și Daniel Marin, cei doi băieți ai lui Bodo, Cezar -fiul lui Traian, Sarah Dincă și Mara Stefănescu.

Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, și soția lui, Loredana, au devenit „părinți cu acte în regulă”, după ce în urmă cu patru ani au luat în grijă doi băieței, frați, Filip și Daniel,  și au reușit în cele din urmă să-i adopte.

copii artisti proconsulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Iulia Vântur a făcut primele declarații despre debutul ei la Bollywood. De ce a acceptat să joace într-un film indian

Băieții lui Bodo sunt adorabili

„Procedura de adopţie s-a finalizat. Am sărbătorit cu tort şi cadouri. Daniel şi Filip sunt cei doi băieţi. Ei se află de 4 ani la noi în familie. Noi am optat de la început să le spunem că sunt adoptaţi, încet încet, sub formă de glumă la început. Nu îi ţinem închişi în casă şi nu vrem să audă din altă parte. Le-am spus că adoptat este egal cu adorat, asta ştiu copiii noştri. Unii se nasc în burtica mamei şi alţi copii se nasc din inmioara mamei şi a tatălui, adică ei au fost foarte doriţi şi au parte din dragoste nemărginită din partea noastră. Nu a fost să fie până acum să facem copii şi de asta am ales să adoptăm. Am vrut iniţial să schimbăm soarta unui singur copil, dar ei fiind fraţi, au fost refuzaţi de cinci familii din cauză că nu puteau fi despărţiţi. În momentul acela am auzit o voce care a fost Dumnezeu, care mi-a spus că nu pot să mă joc cu vieţile celor doi copii şi i-am luat pe amândoi”, a spus Bodo, la sfârșitul anului trecut, în emisiunea  „Agenţia Vip”.

“Credem că piesa asta „Visele care nu dorm” o să fie bine primită, atât pentru fanii noștri care ne ascultă de 20 de ani, cât și pentru cei mai noi dintre ei, tineri, care sunt mai degrabă apropiați de vârstă cu Uddi și fac parte din publicul care asculta acum noua generație de artiști. Ea aduce un suflu nou”, au completat artiștii.

„Videoclipul a fost făcut de către colegul și prietenul nostru Emi Petruț, care a făcut și regie și film și scenariu, acesta fiind al cincilea proiect pe care îl facem împreună. Producția muzicala a cantecului a fost făcută în studiourile Ha-Ha-Ha, iar filmările la videoclip au durat trei zile și au avut loc la casa de vacanță a lui Bodo, la studioul nostru de la sala de repetiții și la biserica 43, locuri de altfel foarte apropiate sufletului nostru”, au povestit artiștii.

Muzica a fost compusă de Robert Anghelescu, Dragoș Dincă si Thea Miculescu si produsa, mixata si masterizata de catre Roland Kiss, Șerban Cazan, Lucian Nagy. Theea Miculescu a compus și versurile cântecului, împreună cu Dragoș Udilă.-UDDI.

Citește și: