Îndrăgita sportivă a devenit mămică a doua oară în luna iulie anul trecut. Ea a adus pe lume o fetiță superbă, Ana, iar fratele ei Rareș (3 ani) a așteptat-o cu nerădbare. Micuții aua dus multă fericire în viața Ancăi și a soțului ei, Dragos, iar cei doi nu-și mai încap în piele de fericire. Anca postează adesea imagini adorabile cu cei doi, însă cele mai recente imagini cu Rareș au cucerit internetul.

Campioana la fitness și-a dus băiețelul la tuns, iar apoi a pus mai multe poze cu el, iar Rareș este adorabil.

„Cineva s-a lăsat tuns de un profesionist azi, căci până acum, am făcut și noi ce am putut . Momentul acesta e notat in agenda”, a scris Anca la pozele cu micuții.

fiu-Anca-Bucur-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu niște ochi albaștri superbi, păr șaten-blond și gene lungi, micuțul a reușit să cucerească internetul, iar fanii au reacționat imediat și au lăudat și el frumusețea băiețelului.

„Doamne ce scump e”, ”Frumusețe”, ”E perfect”, ”Frumusete de copil!!”, ”Cat de frumos e”, ”Ce băiat frumos!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și: Imaginea cu Florin Ristei și Naomi Hedman cu care au cucerit internetul: ”Ai și cerut-o?”

Anca Bucur și Dragoș sunt căsătoriți din 2014

Anca este una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness din România. Sportul este totul pentru ea, mai ales că așa și-a cunoscut și și-a cucerit și soțul, pe Dragoș Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în 2014.

Încă din copilărie, Anca Bucur a fost pasionata de sport. A făcut parte din Lotul Național de Gimnastică Aerobică al României și apoi a urmat cursurile Facultății de Sport din Cluj, iar anul trecut a devenit Miss Fitness Universe pentru a cincea oară.

Citește și:

Tu știi ce fetiță frumoasă are Raluca Lăzăruț? A născut în secret, în plină pandemie! Cu cine seamănă Gemma?

Abia a divorțat și deja iubește din nou. E mai fericită ca oricând