Horia și Alice trăiesc o poveste frumoasă de iubire de aproape un deceniu, iar cei doi au împreună o familie minunată, formată din patru copii, trei fete și un băiat. Fetele mai mari sunt din prima căsnicie a lui Alice, dar artisul le iubește enorm și le consideră ale lui. Ei au împreună o fetiță, pe nume Mina, în vârstă de 8 ani, și au adoptat și un băiețel, pe nume Toma.

download (2)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei patru copii sunt adorabil, iar artistul postează frecvent imagini cu ei pe rețelele de socializare și se mândrește foarte tare cu ei. Așa s-a întâmplat recent când a postat imagini cu Mina și Toma, dintr-o vacanță la mare. Cei doi stau zgribuliți unul în brațele celuilalt, îmbrăcați în halate. „Găluștele mele”, a scris Horia în descrierea fotografiei.

Mai mult de atât, Horia și Alice se gândesc să mai adopte un copil.

„Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea”, declara Horia Brenciu, anul trecut.

 

Horia Brenciu a dezvăluit și motivul pentru care își dorește mulți moștenitori. Unul dintre motivele este legat de sărbători și sentimentul unei case pline de oameni, mari și mici, și veselie. Un altul a constat în faptul că altfel trece timpul pentru un om plin de ”bogății”.

„Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei. Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă”, a declarat juratul de la Vocea.