Mădălin Ionescu a atacat un subiect sensibil, relațiile, pe pagina sa de Facebook. Moderatorul, căsătorit din 2011 cu Cristina Șișcanu, alături de care are trei copii, dintre care unul biologic, a detaliat cum ar trebui să arate cuplul perfect, longeviv. A dat exemple în procente și i-a îndemnat pe oameni să fie prudenți.

Prezentatorul consideră că rezistența unui mariaj constă cel mai mult în interacțiunea intimă, care contează într-un procent de 30%. ”Ar trebui să fie explozivă!”, atrage atenția Mădălin Ionescu, ”pe baza experienței lui”, adăugând și că latura amoroasă ”este un factor extrem de important, pentru că de multe ori aici e cheia unor momente fabuloase”.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, 13 ani de relație. Care este secretul celor doi și pe ce mizează în relația de cuplu

Mădălin Ionescu mai pune pe același loc, alocând tot un procent de 30%, și ”valorile comune, același mod de a privi viața”. Toate acestea ”sunt extrem de importante”, mai transmite realizatorul, punctând că alți 20% ar trebui să reprezinte comunicarea, adică partenerii să discute despre lucrurile care îi fac fericiți și nu despre cele care le creează tensiuni.

Cristina Șișcanu, despre începuturile relației ei cu Mădălin Ionescu. I-a spart sau nu casa? ”Mădălin nu era vreun milionar”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au ajuns la spital cu fiica lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cât de mult contează vacanțele

Mai departe, Mădălin Ionescu este de părere că 10% dintr-o căsnicie ar fi bine să se aloce timpului liber. Soții să-și rezerve un moment doar pentru ei, plecând în vacanțe, ieșind în oraș sau pur și simplu să rămână fiecare singur, pentru a se regăsi și încărca.

Ultimele procente, 10%, ar trebui să fie alocate surprizelor. Partenerii să-și dăruiască lucruri, pentru a se uimi și surprinde reciproc și pentru a întări legătura de cuplu. Indiferent de câți ani au trecut de la căsătorie, soții nu trebuie să uite să-și facă surprize, e părerea lui.

Cum își gestionează banii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Ceva nu prea este în regulă dacă…” Instantanee de vis din vacanța cu Filip și Petra

(…) Iar în ultimă instanță, cele 10 procente ar trebuie alocate unei zone în care fiecare face surprize celuilalt, adică să nu fim banali după ce avem câțiva ani de relație, să nu uităm că partenerul ar trebui să fie surprins din când în când, contează, este important.

Deci, din punctul meu de vedere, dacă se respectă aceste procente, șansele ca un cuplu să rămână cât mai solid și mai mult timp împreună sunt foarte mari. Este bine să fim atenți la aceste elemente care contează într-o relație de succes”, a explicat Mădălin Ionescu pentru prietenii lui virtuali.

Și e clar că el însuși și soția lui respectă aceste reguli, din moment ce se prezintă ca un cuplu bine închegat și încă îndrăgostit. Iar cea mai bună dovadă e faptul că nu exclud încă un copil.

Mădălin Ionescu se află la al doilea mariaj, cel cu Cristina Șișcanu. Înaintea acesteia, el a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu, din 1997 până în 2011, iar din relația lor au rezultat un băiat pe nume Filip Ionescu, și o fată, pe nume Ștefania Ionescu. După ce și-a unit destinul cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a devenit tată pentru a treia oară, căci pe lume a venit Petra, fiica lor biologică.

Vezi și Cum arată mama lui Mădălin Ionescu, la 80 de ani. Femeia are o poveste de viață dureroasă: ”A crescut la casa de copii” dar și Mădălin Ionescu, confesiuni dureroase la doi ani de la moartea părintelui său: „Tata a fost un bărbat absolut devastat de alcool. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam”