Monica Gabor duce o viață aparent lipsită de griji în SUA, acolo unde de mai bine de 10 ani chinezul Mr. Pink o tratează ca pe o prințesă. Monica locuiește în vila din Malibu a milionarului chinez, alături de fiica ei, Irinuca, și fiul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară, Antony (11 ani). Moni a devenit ca o mamă pentru fiul ei vitreg, iar relația dintre ei este foarte specială.

De ziua ei de naștere, se pare că Monica a avut parte de o surpriză fabuloasă din partea tânărului Antony, care i-ar fi oferit un inel prețios, un Solitaire, de tipul celor care se oferă la logodne. Chiar Monica a arătat poza cu inelul pe Instagram și a scris că este de la fiul ei: „From my son”. Ea a lăsat acolo și un link care duce către contul de YouTube al fiului ei vitreg. Este posibil să fi contribuit și tăticul Mr. Pink la achiziționarea cadoului, despre care știm că o răsfață pe Monica ori de câte ori are ocazia.

monica-gabor-antony-si-irinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Monica Gabor, mamă pentru fiul soțului ei

În urmă cu trei luni, Monica a publicat o imagine pe Instagram în care apare la plimbare cu cei doi copii, Irinuca (14 ani) și Antony (11 ani), mai exact fiica ei și a lui Irinel Columbeanu și fiul actualului ei soț, Mr.Pink. De altfel, până ca Irina să se mute definitiv în SUA, Monica și-a exersat rolul de mamă cu Antony, iar puștiul a îndrăgit-o pe loc. Era micuț când tatăl lui s-a îndrăgostit de românca noastră. În 2018, când Irinuca s-a mutat și ea în vila din Malibu a lui Mr. Pink, Antony a câștigat pe loc o soră. Nu este pentru prima dată când Monica se afișează în ipostaze atât de apropiate de fiul ei vitreg, iar oamenii o laudă pentru răbdare și atitudine.

Citește și: Monica Gabor a împlinit 35 de ani și a avut parte de o surpriză emoționantă: „Dragostea mea, sufletul meu, inima mea”

Citește și: Halloween 2022. Monica Gabor, costumată în asistentă cu portjartier. Cum s-au îmbrăcat Megan Fox, Paris Hilton și Hailey Bieber

Citește și: VIDEO Monica Gabor, noi imagini tandre cu Mr. Pink. Milionarul chinez, în vizită la cumnata Ramona, în Dubai

Citește și: Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile. Imagini de milioane de euro!