Vedeta, recent divorțată pentru a doua oară, a recunoscut că are parte de tot ceea ce își dorește din punct de vedere material. Un singur aspect din viața ei nu e așa cum își dorește.

Impresara a dezvăluit că nu este vorba despre un bun, un cadou material, ci despre o persoană în brațele căreia să își poată găsi liniștea.

„Mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat!

Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

Petrecere cu lăutari și manele

Anamaria Prodan își va sărbători ziua de naștere alături de cei dragi. 300 de persoane vor fi alături de ea la împlinirea celor 50 de ani.

Astfel, impresara a dat şi câteva detalii despre spectaculoasa petrecere pe care o va organiza la finalul acestei săptămâni.

„Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă! Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, a declarat recent Anamaria Prodan.

Vezi și Anamaria Prodan, spovedanie în lacrimi și secrete din trecut. Ce condiție le-a pus celor doi soți atunci când i-a cerut în căsătorie: “Le-am dat 24 de ore…”

Citește și:

Parastas pentru Radu Beligan și mesajul duios al fiicelor sale. Actorul de „Cartea Recordurilor” a avut patru copii, trei fete și un băiat

Ea este vedeta de la noi care își lasă familia să îi aleagă iubitul. Dacă ei nu îl acceptă, ea îi spune „adio”: „Degeaba îți place de mine…”