La așa o vârstă rotundă și frumoasă, se cuvenea un cadou pe măsură. Iar vedeta noastră s-a achitat cu brio de misiune. Iar de cadou se bucură inclusiv el, așa că toată lumea e fericită.

Leonard Miron trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul lui, Miguel, de mai bine de 21 de ani. Cu ocazia zilei de naștere a celui din urmă, mai ales pentru că partenerul lui împlinește 50 de ani, fostul prezentator TV i-a oferit acestuia un cadou unic și valoros, dar și neașteptat, deopotrivă.

Dumnezeule, este pentru prima oară în viața mea”

Leonard Miron a dezvăluit că i-a oferit drept cadou iubitului său o croazieră pe un vas. Și nu oricare. Nava pe care cei doi se află laolaltă cu o grămadă de alți oameni puși pe distracție costă 800 de milioane de euro!

Iar într-un așa decor, petrecerile se țin lanț! Până acum, Leonard Miron i-a organizat lui Miguel șase petreceri și are de gând să mai plănuiască încă două.

„Am avut o altă petrecere surpriză, am invitat o mulțime de alți prieteni pe care i-am cunoscut pe vas. (…) Aseară a fost o altă petrecere surpriză (…) Miguel mi-a spus „Dumnezeule, este pentru prima oară în viața mea când am șase petreceri de ziua mea!”.(…)

Croaziera asta a fost cadoul meu, iar când am fost în Barcelona m-am gândit să ne mutăm de pe un vas mare pe un vas mic. În Barcelona am închiriat un iaht. (…) A fost absolut genial. (…) Omul ăsta merită!”, a mărturisit Leonard Miron, pentru Antena Stars.

imbracat-festiv-asa-cum-se-cuvineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cât costă să pleci într-o croazieră

Deși totul pare lux și opulență, în realitate nu costă atât de mult să ai parte de o experiență precum cei doi. Leonard Miron a dezvăluit că o croazieră nu este foarte scumpă. Pentru o săptămână, prețul pe care trebuie să-l plătești pentru o cabină este de numai 500 de euro de persoană, iar pentru copii este gratis.

„Noi suntem genul mai leneși. (…) A te duce pe un vas de croazieră nu este foarte scump. Cabinele, aici, pentru o săptămână, încep de la 500 de euro de persoană, ceea ce înseamnă 1000 de euro de familie, copiii merg gratis și totul este inclus, mâncare, băutură, distacție, tot ceea ce vreți”, a adăugat fostul prezentator TV.

Un târg bun, am spune, ținând cont că nu mai trebuie să ai nici grija mâncării și băuturii. Muzica și distracția sunt de asemeni incluse.

Vezi și Leonard Miron, amintiri dureroase din primii ani de viață. Mama lui a pierdut o sarcină din cauza bătăilor încasate: ”L-am mai văzut când aveam 18-19 ani”

Citește și:

Fragmente din jurnalul Mădălinei Manole. „Fata cu părul de foc” credea în horoscop, în destin și în blesteme. Testamentul sentimental al artistei este tulburător

Alina și Ilan Laufer, regim de slăbire în doi: ”Am dat 12 kilograme jos!”