Deea Maxer și-a surprins cu adevărat soțul cu ocazia aniversării sale. Cei doi au mers într-o vacanță în Amsterdam și acolo l-au așteptat mai multe surprize pe artist. Artistul a împlinit vârsta de 48 de ani departe de meleagurile natale și cu un look nou, după ce soția l-a convins să accepte o operație de blefaroplastie, o intervenție de ridicare a pleoapelor, tot un cadou de ziua lui.

Surpriza pe care și-ar dori-o toți bărbații

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani, au doi copii frumoși împreună și încredere deplină unul în celălalt. De altfel, fiecare dintre ei prețuiește cel mai mult loialitatea, fidelitatea, fapt pe care l-au declarat în nenumărate rânduri. Deși sunt împreună de atâția ani, încă își fac surprize inedite în diferite momente. Iar surprizele lor arată cât de multă încredere au unul în celălalt.

Deea Maxer și-a lăsat imaginația să zburde departe pentru cadoul soțului ei. Plecați fătă copii în vacanță în Amsterdam, un loc superb în care poți experimenta lucruri noi și ușor picante, vedeta a profitat de moment. Printre obiectivele turistice vizitate, cei doi au mers și la cluburile de dans striptease.

petrecerea-a-fost-bine-garnisita-cu-alcoolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce cadou i-a făcut Deea Maxer soțului ei

Cu ajutorul unei prietene, Deea Maxer a organizat o petrecere pe cinste, unde au fost și două show-uri de striptease. Dinu Maxer a fost complet surprins de cadoul primit și, cu siguranță, evenimentul va rămâne memorabil.

„I-am organizat o petrecere cu ajutorul unei prietene. Eu nu puteam, că era Dinu mereu cu mine și nu aveam cum să răspund la telefon lângă el.

Au fost două show-uri de striptease și l-am trimis pe scenă. M-au luat și pe mine, pentru încălzire”, a povestit Deea Maxer la Antena Stars. Iată un cadou pe care mulți bărbați și l-ar dori, dar puține sunt femeile care l-ar oferi!

Vezi și Cum se simte Dinu Maxer după operația de întinerire! Primele impresii, la cald, despre operație și recuperare

Citește și:

Doina Teodoru, nemiloasă cu vedete Antenei 1. Nici iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, nu a scăpat de glumele acide: „Nu știu dacă e bine că dau din casă, dar, poate nu știați…”

Îl recunoști pe actorul nostru? Transformare radicală pentru a juca alături de Catherine Zeta-Jones și Christina Ricci